Harmony’s crazy 88
 

Corona

In de coronatijd hebben we als personeelsvereniging niet veel mogelijkheden om samen met de collega’s iets leuks te doen, we zijn gewend om samen te komen en sportieve, creatieve maar vooral competitieve dingen te doen. Die competitie zit er bij de meeste van ons wel in, we willen allemaal graag winnen, het liefst op een veld, in een zaal, op een golfbaan of in een bowlingcentrum. We deden al aan digitale borrels met het team en samen lunchen via teams. Maar echt samenkomen met collega’s vanuit het hele bedrijf zit er al bijna een jaar niet in.  

Crazy-88

Crazy-88 dus, ergens een concept van internet geplukt, beetje gepersonaliseerd naar opdrachten die digitaal mogelijk zijn, een programma eromheen verzonnen en de uitnodigingen verstuurd. Hartverwarmend om te mogen zien dat meer dan 70% van de collega’s zich aanmeldden, blijkbaar voelden zij dezelfde behoeften als wij, elkaar weer eens zien, ook al is het digitaal. Het thema nodigde ons uit om via prominente karakters uit 1988 het voorbeeld te geven dat gêne geen rol mocht spelen. Als Gullit en Völler verschenen we voor de integrale kickoff. We hebben inderdaad geen schimp meer terug gezien van de reguliere gêne, hetgeen ons gigabytes aan chantabel materiaal heeft opgeleverd. De voorpret was al leuk, de avond overtrof onze hoge verwachtingen, maar vooral, we kunnen nog een tijdje vooruit met alle bijzondere creaties vastgelegd op foto en video.      

Schrijf je in Download whitepaper

Inschrijven

Hier kan je nog extra tekst toevoegen zoals bv. informatie voor de inschrijving

Wat mag je onder meer verwachten van een overstap naar CCM in the Cloud?

  • Overgang naar een State-of-the-art CCM-oplossing zonder de zorgen.
  • Een prijs op maat van het afgenomen servicepakket.
  • Verdere kostenbesparingen op het vlak van de infrastructuur, personeelskosten, maar ook lagere variabele kosten zoals licencefees en lagere kosten voor het ‘deliveren’ van de communicaties bij je klanten.

Ontdek CCM in the cloud

Hier kan je tekst in 2 kol zetten

Hier komt dan de rechtse tekst