CCM in the Cloud

De markt is veeleisender geworden.

De markt is veranderd en de communicatiebehoeften van zowel organisaties als de consument zijn sterk geëvolueerd. Kofax CCM kan volgens onze expertise niet langer in deze behoeften voorzien. Wij zien op basis van de ontwikkelingen in de voorbije jaren weinig vernieuwing in de Kofax CCM-software, waardoor het gat tussen behoeften en mogelijkheden alsmaar groter zal worden. Kofax CCM sluit niet alleen niet meer aan op de huidige behoeften, maar belangrijker nog: het remt de noodzakelijke innovaties sterk af. De gebruikte Kofax CCM oplossing is bovendien in een ‘maintenance mode’ zodat noodzakelijke, technische kennis niet of heel beperkt beschikbaar is.  

Het kost je klanten!

Elke communicatie met klanten, leveranciers, medewerkers of businesspartners geldt als een visitekaartje. Onderzoeken tonen de impact van klantervaringen aan op de klantretentie. Gebrekkige en / of onpersoonlijke communicatie of boodschappen via een medium dat niet de voorkeur van de ontvanger (misschien zelfs niet door ontvanger wordt gebruikt), vergroot de kans dat klanten afhaken. Met andere woorden: het is tijd om het over een andere boeg te gooien.  

CCM in the Cloud van Harmony is vandaag de meestinnovatieve oplossing.

Het belang van de implementatie van een enkele, flexibele CCM-oplossing in de hele onderneming mag niet onderschat worden. Een modern CCM draagt bij aan een positieve beleving van de ‘Customer Journey’. CCM in the Cloud maakt het mogelijk om gepersonaliseerde communicaties te distribueren op de wijze die gewenst is door of het beste past bij de klant en/ of doelgroep: van fysieke uitingen tot digitale communicaties: van email, via app’s en klantportalen naar Social media. Ons CCM-systeem vervangt mogelijk ook meerdere bestaande CCM-(deel)oplossingen en maakt meteen korte metten met een hoge Total Cost of Ownership en mogelijke problemen op gebied van consistentie, veiligheid, privacy en beschikbaarheid.

Schrijf je in

Inschrijven

Wat mag je verwachten van CCM in the Cloud?

Het event zal op dinsdagochtend van 8.00u tot 10.00u plaatsvinden.
‘Inloop’ vanaf 7.30u, waarbij we voor een smakelijk ontbijtje kunnen zorgen.

  • Opening door Henri van Hoek
  • Kofax CCM (ITP) in retroperspectief
  • CCM in the Cloud
  • Q&A

Indien de COVID-19 beperkingen het niet toelaten zal dit event online plaatsvinden.