alfresco

Business is altijd in beweging. Met het Alfresco Digital Business Platform biedt Harmony een state of the art ECM/BPM oplossing om alle informatie en processen binnen organisaties te optimaliseren en beheren. Zo helpen wij organisaties veranderingen snel en naadloos te implementeren.

Content en processen zijn volgens ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uitgangspunt is uiteraard een goede informatie- en procesarchitectuur. Deze vormen de blauwdruk om structuur aan te brengen in de huidige content chaos en knelpunten in de huidige processen te verhelpen.

Het Alfresco Digital Business Platform dat onze collega’s samen met de organisatie implementeren is schaalbaar, flexibel en gericht op de behoeften van de gebruiker. Met wereldwijd meer dan 11 miljoen gebruikers, meer dan 200 partners en duizenden open source ontwikkelaars is Alfresco de marktleider op het gebied van open source ECM en BPM.

Solutions

Content migration
Document management
Process management
GDPR compliance
Document scanning & capture
Case management
Enterprise collaboration
Information governance
Mobile content & process services

Toolbox

Open architectuur

Open architectuur, makkelijk uitbreidbaar
Alfresco Digital Business Platfrom is een open source platform, met
bijbehorende bekende standaarden en een permanente ontwikkeling van
nieuwe tools voor de meest diverse business-toepassingen. Ondersteuning
voor bekende standaarden (zoals BMPN 2.0, en DMN) en de op Java
gebouwde engine stellen u in staat om bestaande processen gemakkelijk te
migreren naar het Alfresco platform of om de toepassingen snel uit te breiden.

Alfresco Process Services
Het definiëren en aanpassen van bedrijfsprocessen is bepalend voor succes in een snel veranderende omgeving. Alfresco Process Services heeft daarvoor
uitgebreide, makkelijk te modelleren en snel te implementeren tools. Met
telkens de mogelijkheid tot updaten of delen van cruciale bedrijfsgegevens.

Alfresco Content Services
Een Enterprise Content Management oplossing van het hoogste niveau. Open,
flexibel, schaalbaar en beschikbaar waar en wanneer u dat wilt. Het krachtige platform is eenvoudig te integreren, uit te breiden en aan te passen aan uw specifieke behoeften.

Application Development Framework
Bouw uw eigen webapplicaties boven op het Alfresco Digital Business
Platform. Het Alfresco Development Framework is een modern framework
ontworpen om op een snelle manier uw digitale transformatie te ondersteunen. Het biedt een scala aan herbruikbare componenten en services.

Alfresco at Harmony

Silver Partner
Harmony is Silver partner van Alfresco voor de Benelux. Harmony heeft enkel gecertificeerde ECM en BPM consultants die u helpen van migratie tot implementatie. Zo brengt Harmony de volgende stap naar uw digitale organisatie een stuk dichterbij.

Manage in-place
Manage in-place Harmony helpt organisaties in het creëren van orde in chaos. Onze consultants stellen organisaties in staat regie te voeren over informatie die opgeslagen is in andere content silo’s en deze informatie te ontsluiten via het Alfresco Digital Business Platform.

Structurele en doorgedreven kostenreductie
Als de tools van Alfresco Process Services de taken van medewerkers ondersteunen, realiseert u een aanzienlijke kostenbesparing en komt er tijd vrij voor andere taken. Nieuwe personeelsleden zijn dankzij de software sneller productief. Resultaten en verbeterpunten kunnen sneller bepaald worden.

Controle en beheer van werkprocessen
U moet werken volgens standaardprocedures en
–normen? In Alfresco Process Services zijn
functionaliteiten voor kwaliteitsmanagement geïntegreerd of zijn koppelingen mogelijk gemaakt. Hierdoor wordt de documentatie van het kwaliteitssysteem en de continue verbetering eenvoudiger uit te voeren.

Migration Services
Harmony heeft een standaard aanpak om te migreren naar Alfresco Content Services. Volgens Forrester zal immers 90% van de organisaties
gebruik gaan maken van een cloud-based ECM.

Not only IT
Bedrijfsprocessen worden meetbaar en voor iedereen zichtbaar. Daardoor kunnen uw medewerkers er gemakkelijker bij betrokken worden om samen doelstellingen te realiseren. De huidige én toekomstige situatie kan met Alfresco Process Services in kaart worden gebracht en dat vereenvoudigt het bepalen van een transitie pad.

Get started with Alfresco

Harmony helpt graag om een snel te kunnen transformeren naar een digitale organisatie. Bent u benieuwd wat een Alfresco licentie kost, wilt u een demo van Alfresco of wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

IK WIL EEN DEMONSTRATIE IK WIL STARTEN, WAT KOST EEN LICENTIE? IK WIL EEN TRIAL LICENTIE

OUR KEY PRODUCTS

BUSINESS NEXT STEP

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Aan de slag

Alfresco

Alfresco is een schaalbaar open source platform waarmee je bedrijfsprocessen en informatiestromen zo organiseert dat iedereen op het juiste ogenblik de juiste informatie en middelen heeft.

Aan de slag

MuleSoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie.

Aan de slag

CCM in the cloud

Met CCM in the Cloud automatiseer je je klantencommunicatie. Concentreer je op de inhoud. De techniek, verzending, controle, afhandeling… neemt Harmony voor zijn rekening.

Aan de slag