Digital next step

Met Business Next Step helpt Harmony om samen met de klant de volgende stap te zetten bij proces optimalisaties en bij proces digitalisering. Probleemstelling en achterliggende behoeften zijn niet altijd duidelijk. Wat speelt er nu echt en waar ligt het aan? Hoe vertaal je een idee naar een heldere visie met daarbij een duidelijke scope, aanpak en roadmap? Deze vraagstukken komen naar boven bij zowel een procesoptimalisatie als bij bijvoorbeeld het vervangen van een bestaand software platform.

Aan de hand van krachtige workshops helpen we de behoefte helder te krijgen, alle neuzen in dezelfde richting te zetten en bepalen we korte termijn acties en een roadmap voor de langere termijn

The Harmony Approach

Agreed budget
Het business next step traject wordt steeds voorafgegaan door een offerte. De klant weet dan ook perfect wat het hem gaat kosten.

Agreed timeframe
De planning werd op voorhand doorgesproken met de klant. Planning gaat steeds over weken, niet over maanden.

Agreed deliverables
De klant weet op voorhand wat de output is van de workshops, gaande van
scopebeschrijving, tot korte- en lange termijn acties.

Business Consultants
Harmony heeft meer dan 20 business consultants actief in diverse sectoren. Dankzij een uitgekiend systeem zijn ze ook in staat snel van elkaars kennis gebruik te maken.

The big picture
Ons Business Next Step past in het geheel van dienstverlening die we bieden. In 4 fases gaan we samen met de klant van idee tot implementatie.

Not Only Business
Harmony heeft meer dan 70 consultants die een breed spectrum van business- en IT diensten aanbieden. Harmony is pas succesvol als de klant haar business doelstellingen haalt.

Get started with Business Next Step

Harmony helpt u graag bij jouw volgende business stap.
Samen met de business projecten uitvoeren is immers ons vak

Bent u benieuwd wat het je zou kosten om u te laten helpen door ons, of wil je gewoon wat meer weten over ons?
Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.

IK WIL STARTEN, WAT KOST ME DIT IK WIL ER MEER OVER WETEN

OUR KEY PRODUCTS

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Aan de slag

Alfresco

Alfresco is een schaalbaar open source platform waarmee je bedrijfsprocessen en informatiestromen zo organiseert dat iedereen op het juiste ogenblik de juiste informatie en middelen heeft.

Aan de slag

OutSystems

Bouw applicaties snel, correct en toekomstvast.
Met OutSystems veranderen we de manier waarop software wordt gebouwd, zodat u snel kritieke applicaties kunt maken én implementeren die met uw bedrijf meegroeien.

Aan de slag

MuleSoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie.

Aan de slag

CCM in the cloud

Met CCM in the Cloud automatiseer je je klantencommunicatie. Concentreer je op de inhoud. De techniek, verzending, controle, afhandeling… neemt Harmony voor zijn rekening.

Aan de slag