ccm in the cloud

Beschouw CCM in the cloud als onzichtbare communicatiefabriek. De klant beslist wat er wanneer en hoe gecommuniceerd wordt en CCM in the cloud doet de rest.

De boodschap wordt via alle gewenste kanalen/service providers – mail, print, web, sms, WhatsApp for business, Tikkie… – veilig naar de ontvangers verzonden. Het platform staat 24/7 ter beschikking; onze klanten hoeven zelf geen infrastructuur en bemensing te voorzien. Alles wordt door ons geregeld.

De outputmachine is in de hoogst mogelijke mate flexibel: ze verwerkt alle formaten en ondersteunt alle protocollen. Ze is perfect schaalbaar en altijd efficiënt, of het nu gaat om 10 dan wel 10.000.000 geadresseerden. Plotse pieken van intense communicatie worden probleemloos en ‘in a split second’ opgevangen.

En het mooiste: de prijs is volledig op maat van het afgenomen servicepakket en wordt bepaald volgens een aantal variabelen zoals aantal kanalen, de frequentie van de communicatie, het al dan niet zelf creëren en beheren van de templates… Veranderende communicatiebehoefte? No problem, onze fabriek is er al op voorbereid.

Voordelen

Eén enkel aanspreekpunt, dus totale ontzorging

Uitstekende value for money

Verzekerde én veilige continuïteit en
beschikbaarheid

ISO 27001:2017 gecertificeerd

Geschikt voor bulk- en ad hoc en interactieve communicatie

Solide service afspraken met achterliggende
gecertificeerde service providers

Geen specialistische kennis nodig

Altijd up-to-date en aangepast aan
nieuwste trends

Gebruikersgroep voor ervaringsuitwisseling

Gedeelde ontwikkelkosten

Toolbox

Open architectuur

Scriptura Engage & Design Studio
Scriptura Engage is een platform om klantcommunicatie in alle mogelijke vormen te ontwerpen, genereren en beheren. Design Studio vormt een onderdeel van dit platform en verenigt een heel gamma aan tools, die in de cloud staan, dus vanaf elke plaats te gebruiken.
Design Studio biedt niet technisch geschoolde medewerkers de mogelijkheid om zonder IT-support communicaties te creëren of aan te passen. Hier zijn voor hen functies beschikbaar zoals Web Design, Desktop Design en Resource Promotion, waarbij zij gebruik kunnen maken van hele bibliotheek met herbruikbare componenten.
Ook het versiebeheer is automatisch geregeld. Dit proces kan uiteraard ook deels of volledig worden uitbesteed aan Harmony.

Digitale verrijking
Professionele communicatie gaat gepaard met professionele en 100% betrouwbare digitale verrijking.
Uw communicatie via CCM in the cloud kan uitgerust worden met digitale machtigingen (DigiD/e-ID), betaalverzoeken (iDeal) en zowel inkomende als uitgaande Digital Signing (Unifiedpost/Digicert+QuoVadis).
De implementatie van deze digitale extra’s kan Harmony dankzij
zijn uitstekende band met heel wat service providers snel en professioneel garanderen.

Gespecialiseerde service providers
Voor CCM in the cloud werkt Harmony met gekende en 100% betrouwbare providers zoals Unifiedpost, CM, Tripolis, Paragon/PostNL, Sidekix…
Het aansluiten van uw CCM communicatie stroom op een van ‘onze’ providers is in no time gebeurd.
Gebruik je als klant reeds andere outputkanalen/providers? Ook deze kunnen we eenvoudig aansluiten, flexibiliteit is immers ons handelsmerk.

CCM in the cloud at Harmony

Best of breed oplossing
Harmony heeft reeds meer dan 20 jaren ervaring met CCM. Door de jaren heen hebben we een architectuur ontwikkeld en daar de beste producten bij gezocht. Onze CCM in the cloud oplossing is dan ook een solide keten van bewezen oplossingen.

Ervaren Consultants
Harmony heeft meer dan 20 CCM consultants met ruime ervaring in diverse CCM tools en in diverse markten. We zijn dan ook één van de grootste CCM partijen in de Benelux.

24/7 Service Desk
Harmony heeft een 24X7 Nederlandstalige service desk die bij iedere vraag klaar staat om meteen te helpen.

Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk CCM-project en kan terugvallen op jarenlange ervaring in CCM voor onder meer verzekeraars, pensioeninstellingen en hypotheekverstrekkers. We zijn pas tevreden als u
tevreden bent.

In the cloud or not
Lijkt in the cloud geen goed idee omwille van security of wettelijke reguleringen? Onze oplossing draait perfect on premise. Onze oplossing kan ook zonder problemen geïmplementeerd worden op de infrastructuur van de klant.

Not only CCM
Harmony heeft meer dan 70 consultants die een breed spectrum van business- en IT diensten aanbieden. Harmony is pas succesvol als de klant haar
business doelstellingen haalt.

Get started with CCM in the cloud

Organisaties en haar klanten stellen steeds hogere eisen aan de wijze waarop gecommuniceerd wordt.
Harmony helpt uw steeds veranderende communicatiebehoeften in te vullen.

Bent u benieuwd wat CCM in the cloud kost of wilt u graag meer weten over onze diensten?
Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.

IK WIL STARTEN, WAT KOST ME DIT IK WIL ER MEER OVER WETEN

OUR KEY PRODUCTS

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Aan de slag

Alfresco

Alfresco is een schaalbaar open source platform waarmee je bedrijfsprocessen en informatiestromen zo organiseert dat iedereen op het juiste ogenblik de juiste informatie en middelen heeft.

Aan de slag

OutSystems

Bouw applicaties snel, correct en toekomstvast.
Met OutSystems veranderen we de manier waarop software wordt gebouwd, zodat u snel kritieke applicaties kunt maken én implementeren die met uw bedrijf meegroeien.

Aan de slag

MuleSoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie.

Aan de slag

CCM in the cloud

Met CCM in the Cloud automatiseer je je klantencommunicatie. Concentreer je op de inhoud. De techniek, verzending, controle, afhandeling… neemt Harmony voor zijn rekening.

Aan de slag