mulesoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie aan klanten.

Harmony is een gecertificerde partner van MuleSoft, en kan daarmee ’s werelds meest flexibele integratie platform aanbieden.

Het voornaamste voordeel van het gebruik van de integratie platform van MuleSoft is dat er op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier informatie vanuit diverse systemen ontsloten wordt naar eindklanten, leveranciers en medewerkers.

Niet voor niets is bij 5 van de 10 grootste banken wereldwijd MuleSoft geïmplementeerd, ook zij zien de voordelen.

MuleSoft at Harmony

Premium Partner
Harmony is de eerste lokale Premium Partner van MuleSoft in de Benelux. Harmony ontwikkelt mee aan standaard interfaces die wereldwijd verkocht worden.

Certified Consultants:
Harmony heeft enkel MuleSoft certified consultants die constant de evoluties volgen van het integratie platform van MuleSoft.

24×7 Servicedesk
Harmony heeft een 24×7 Servicedesk die bij elke vraag klaar staat om meteen te helpen.

Proven Approach
Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk MuleSoft project. We zijn pas tevreden als het project met succes over kan gaan naar beheer.

BPM layer
Systeemintegratie gaat vaak hand in hand met integreren van business processen. Ook dit kan Harmony voor zijn rekening nemen! Qua tool gebruiken we hier Alfresco voor.

Not only IT
Harmony heeft meer dan 70 consultants die een breed spectrum van business- en IT diensten aanbieden. Harmony is pas succesvol als de klant haar business doelstellingen haalt.

Get started with Harmony

Harmony helpt graag uw integratievraagstukken op te lossen.
Integratie is immers ons vak en dankzij ons 5 stappen plan hebben we al heel wat organisaties met succes geholpen.

Bent u benieuwd wat een MuleSoft licentie kost of wilt u graag zelf eens experimenteren met onze oplossingen.
Het kan allemaal, druk op de juiste knop hier beneden.

IK WIL EEN DEMONSTRATIE IK WIL STARTEN, WAT KOST EEN LICENTIE? IK WIL EEN TRIAL LICENTIE

OUR KEY PRODUCTS

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Aan de slag

Alfresco

Alfresco is een schaalbaar open source platform waarmee je bedrijfsprocessen en informatiestromen zo organiseert dat iedereen op het juiste ogenblik de juiste informatie en middelen heeft.

Aan de slag

OutSystems

Bouw applicaties snel, correct en toekomstvast.
Met OutSystems veranderen we de manier waarop software wordt gebouwd, zodat u snel kritieke applicaties kunt maken én implementeren die met uw bedrijf meegroeien.

Aan de slag

MuleSoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie.

Aan de slag

CCM in the cloud

Met CCM in the Cloud automatiseer je je klantencommunicatie. Concentreer je op de inhoud. De techniek, verzending, controle, afhandeling… neemt Harmony voor zijn rekening.

Aan de slag