Our services

De transformatie naar een digitale organisatie vindt op verschillende domeinen tegelijk plaats. Voor een aantal kerndomeinen heeft Harmony state-of-the art software-oplossingen in huis. En voor die specifieke domeinen en bijhorende software leveren we integrale dienstverlening: van consulting, over implementatie van de oplossing tot managed services

Harmony helpt projecten te starten, te coördineren, uit te voeren en over te dragen naar beheer. Verschillende profielen kunnen daarbij helpen, van programmamanager tot business analist en van technisch architect tot developer. We helpen niet alleen door de juiste profielen in te zetten, we halen er nog meer voldoening uit als we hele projecten voor onze rekening nemen! We kiezen voluit voor ontzorgen. Zo kunnen ook beheertaken naar ons geoutsourced worden, sterker nog, bepaalde bedrijfsprocessen kunnen integraal door ons gerund worden. Snel tevreden zijn we niet, succesvol zijn we pas als de klant zijn doelstellingen haalt!

Elke verandering begint bij de business. Een dienstverlening van A tot Z betekent dan ook dat we zowel business als IT diensten aanbieden. Pas als business en IT perfect op elkaar afgestemd zijn haal je de beste resultaten! Onze business- en IT profielen gaan samen met de klant de uitdaging aan. Soms aan de business kant, dan weer meer bij IT maar liefst van al doen we het geheel natuurlijk!

Harmony is actief in bijna alle sectoren. Van oorsprong hebben we onze eerste strepen verdiend bij bank- en verzekeraars maar vandaag zitten er in de top 5 van onze klanten ook een staalreus, een energieleverancier en een zorgverzekeraar. Harmony voelt zich overal thuis. Onze consultants nemen dan ook steeds kennis en inzichten mee vanuit de ene sector naar de andere. Ook hier streven we naar synergie!

Key domains

Integrale dienstverlening aanbieden over een aantal kerndomeinen, daar heb je een sterk team met gekwalificeerde teamspelers voor nodig. Op elk van deze domeinen hebben we toptalenten die voor je bedrijf het beste uit onze toptechnologie halen.

Innovation management

Project management

Business process management

Enterprise content management

Systems integration management

OpenText Exstream (StreamServe) / Scriptura

Java development

Our key products

Business Next Step

Met het eigen ontwikkelde Business Next Step zetten organisaties snel een volgende stap naar een meer digitale organisatie. In enkele weken worden aan de hand van krachtige workshops korte termijn acties en lange termijn plannen helder gemaakt.

Aan de slag

Alfresco

Alfresco is een schaalbaar open source platform waarmee je bedrijfsprocessen en informatiestromen zo organiseert dat iedereen op het juiste ogenblik de juiste informatie en middelen heeft.

Aan de slag

OutSystems

Bouw applicaties snel, correct en toekomstvast.
Met OutSystems veranderen we de manier waarop software wordt gebouwd, zodat u snel kritieke applicaties kunt maken én implementeren die met uw bedrijf meegroeien.

Aan de slag

MuleSoft

Met het AnyPoint platform van MuleSoft realiseert Harmony op een snelle, eenvoudige en betrouwbare manier ontsluiting van informatie.

Aan de slag

CCM in the cloud

Met CCM in the Cloud automatiseer je je klantencommunicatie. Concentreer je op de inhoud. De techniek, verzending, controle, afhandeling… neemt Harmony voor zijn rekening.

Aan de slag
Harmony collega's aan het werk

Our happy clients