Kikker

Being an Harmonian

Kansen moet je grijpen. Dat is zo in de liefde, dat is zeker zo in het bedrijfsleven. Nieuwe mogelijkheden en veelbelovende perspectieven vergen vaak eerst een omslag in het denken. En wie verandering predikt… die kunnen wij helpen. Om zaken echt in beweging te zetten, kun je terecht bij ons, Harmony.

Want wie verandering wil, krijgt te maken met veel weerstand: vastgeroeste gewoontes, weinig wendbare IT-systemen en gewoon ook menselijke koudwatervrees, hang naar zekerheid, keuze voor het status quo…

Kansen moet je grijpen. Vandaar de kikker met het kroontje die je door de homepage hebt zien springen. Hij verwijst naar het verhaal van de kikker die zich laat kussen door de prinses en zo verandert in een mooie prins. Een sterke metafoor voor het Change Management van Harmony dat je sinds 1994 helpt om de grote sprong te wagen en om die mooie prins te worden. Dat doen we nog altijd met evenveel overtuiging, je kussen 😉

Want de tijden mogen dan veranderen, kikkers blijven transformeren tot mooie prinsen

Contacteer ons

70

Harmonian colleagues

61

Satisfied customers in 2020

20%

Annual growth since 2014

26

Years of existence

86

Social events organized

10

Good causes sponsored in 2020

4

Offices

37

average age of our colleagues

Harmony collega's aan het werk

Onze waarden

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en – als vanzelfsprekend – ondernemerschap: dat zijn de vier pijlers waarop Harmony bouwt. Vasthouden aan deze kernwaarden is echt een voorwaarde voor geslaagd change management, hoe divers dat ook kan zijn. Bouw op ons voor de transformatie van je organisatie. Samen springen we verder.

Transparantie
Creativiteit
Betrokkenheid
Ondernemerschap

Waar komen we vandaan

De kiem voor Harmony werd gelegd in 1994 door Koen Mercken, hij was als zelfstandig consultant in de Nederlandse financiële sector actief. Koen is vandaag nog altijd Managing Director, maar dat wil niet zeggen dat wij zelf geen veranderingen hebben ondergaan. In 2000 stapte de Nederlandse medevennoot, Henri van Hoek, aan boord om van Harmony een mooi bedrijf te maken. In 2018 stapte ook Maarten Bruyneel in als medevennoot. Harmony groeit dan ook als kool, de afgelopen 3 jaren verdubbelde de omzet en de “10 miljoen euro” ambitie ligt dan ook binnen handbereik.

Harmony kan nu referenties voorleggen in een waaier van sectoren en bedrijven, gaande van de non-profit en de overheid tot de financiële sector en de industrie. Harmony staat vandaag voor een nieuwe kwantumsprong in zijn evolutie, een voortdurend veranderingsproces dat leidt tot meer en meer groei.

Harmony collega's aan het werk

Your career at Harmony

Fun @ Harmony