Voor ons groeiende CCM team zijn wij op zoek naar leuke, ambitieuze en gedreven collega’s die Harmony willen helpen dé kennispartner te worden in de Belgische en Nederlandse markt.

CCM Consultant

Wie voor Harmony als CCM Consultant werkt, verveelt zich nooit!

Heb jij al je eerste stappen gezet in jouw professionele carrière en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Betekent CCM voor jou meer dan alleen een kreet? Wanneer je persoonlijk contact en plezier in je werk erg belangrijk vindt én groei essentieel, dan willen we jou graag als nieuwe collega verwelkomen en ga je je zeker thuis voelen bij Harmony.
We willen je graag helpen het beste uit je eigen leven en het leven met anderen te halen. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen.
Bij Harmony CCM kun je rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

Wat ga je doen als CCM consultant?

Als CCM Consultant bij Harmony werk je aan opdrachten bij/voor middelgrote en grote klanten in de financiële sector, dienstverlening en logistiek. Je werkzaamheden vinden plaats in België of Nederland; bij de klant of vanuit kantoor en huis. In je projecten ben jij de brug tussen de klanten en onze oplossingen. Omdat Harmony graag helpt ook jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren zijn we er zeker van enorm bij zult dragen aan de realisatie van de doelstellingen en groei van Harmony.

Uiteraard help je de klanten op preofessionele wijze bij de realistatie van hun doelstellingen op het vlak van Customer Communication Management.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het ontwikkelen van oplossingen binnen de DocumentLifeCycle en het inrichten van bijhorende processen. De CCM platformen waarop we ontwikkelen zijn Scriptura Engage, StreamServe en ITP. Ook zul je bijdragen aan Harmony’s solution voor volledige ontzorging op het vlak van klantcommunicatie “CCM in the Cloud”. Op deze pagina CCM in the cloud kan je er meer over lezen.

Wat heb je in huis als CCM consultant?

 • Je hebt bij voorkeur een opleiding Bachelor Informatica of ICT afgerond
 • Je hebt brede interesse in klantcommunicatie in al haar aspecten waaronder ook Social Media
 • Je hebt kennis en ervaring in het implementeren van CCM oplossingen op basis van oplossingen zoals Scriptura Engage, OpenText Exstream (voorheen StreamServe) of Kofax Customer Communications Manager (voorheen ITP)
 • Jij weet de vraag achter de vraag bij de klant te herkennen en bent daardoor in staat meer waarde te leveren voor de klant
 • Je bent analystisch en in staat om problemen op te lossen
 • Je bent secuur, proactief en resultaatgericht
 • Je kunt prima zelfstandig maar ook in teamverband werken
 • Je bent communicatief zeer vaardig

Wat heeft Harmony te bieden?

Ben jij wie wij zoeken? Dan heeft Harmony je heel wat te bieden! Harmony heeft een professionele, dynamische werkomgeving waarbinnen je zelfstandig kunt werken en bovendien veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en een vast contract biedt Harmony een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. En omdat jij als individu zeer belangrijk voor ons bent heeft Harmony een uitstekende pensioenregeling, een mooi leasebudget, een smartphone en laptop van de zaak, flexibele werktijden en een 13e maand.

Mail naar katrien.smolders@harmonygroup.eu of neem via het formulier hier beneden contact voor meer informatie of om een gesprek in te plannen en de sfeer te komen proeven.

Interesse?

Je kan meteen solliciteren voor deze job via onderstaand formulier

 • Drop files here or
  Accepted file types: doc, docx, pdf, jpg.