Voor ons groeiende ECM team zijn wij op zoek naar leuke, ambitieuze en gedreven collega’s die Harmony willen helpen dé kennispartner te worden in de Belgische en Nederlandse markt.

ECM Consultant

Wie voor Harmony als ECM Consultant werkt, verveelt zich nooit!

Heb jij al je eerste stappen gezet in jouw professionele carrière en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Betekenen IT en ECM voor jou meer dan alleen een kreet? Wanneer je persoonlijk contact en plezier in je werk erg belangrijk vindt én groei essentieel, dan willen we jou graag als nieuwe collega verwelkomen en ga je je zeker thuis voelen bij Harmony.
We willen je graag helpen het beste uit je eigen leven en het leven met anderen te halen. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen.
Bij Harmony ECM kun je rekenen op een afwisselende functie in een inspirerende en collegiale sfeer.

Wat ga je doen als ECM consultant?

Als ECM Consultant bij Harmony werk je aan opdrachten bij middelgrote en grote klanten in verschillende branches, zoals de financiële sector, dienstverlening en logistiek. Je werkzaamheden vinden plaats in België of Nederland; bij de klant of vanuit kantoor en eventueel thuiswerk. In je projecten ben jij de verbindende factor tussen de business en de gerealiseerde oplossing.
Als ECM consultant ben je veel in gesprek met de klant en met je collega’s. Het gesprek voer je bij de klant op de verschillende niveaus, van gebruikers, key-users tot besluitvormers.
Binnen Harmony verwachten wij van een ECM consultant dat jij je kennis ook wilt inzetten bij commerciële trajecten en dat jij je kennis actief blijft delen met je collega’s. Dit kan natuurlijk alleen als jij er ook voor zorgt dat je kennis up-to-date is en jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Hoe ziet onze ideale kandidaat eruit?

  • Je hebt bij voorkeur een opleiding Bachelor Informatica of ICT afgerond
  • Je hebt kennis en ervaring in het implementeren van ECM oplossingen op basis van oplossingen zoals Alfresco, OpenText, Documentum en SharePoint
  • Je hebt ervaring en kent de valkuilen van het implementeren van Open Source software
  • Jij weet de vraag achter de vraag bij de klant te herkennen en bent daardoor in staat meer waarde te leveren voor de klant
  • Je bent secuur, proactief en resultaatgericht
  • Je kunt prima zelfstandig maar ook in teamverband werken

Wat heeft Harmony te bieden?

Ben jij wie wij zoeken? Dan heeft Harmony je heel wat te bieden! Harmony heeft een professionele, dynamische werkomgeving waarbinnen je zelfstandig kunt werken en bovendien veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt Harmony een plezierige en informele werkomgeving, waarbinnen veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. En omdat jij als individu zeer belangrijk voor ons bent heeft Harmony een uitstekende pensioenregeling, een mooi leasebudget, een smartphone en laptop van de zaak, flexibele werktijden en een 13e maand.

Mail naar katrien.smolders@harmonygroup.eu of neem via het formulier hier beneden contact voor meer informatie of om een gesprek in te plannen en de sfeer te komen proeven.

Interesse?

Je kan meteen solliciteren voor deze job via onderstaand formulier

  • Drop files here or
    Accepted file types: doc, docx, pdf, jpg.