Snelle en schaalbare ontwikkeling van apps, met OutSystems

Wij brengen op basis van een low-code, high performance visie jullie applicatie ideeën tot leven met OutSystems. Dat maakt het hele proces snel en schaalbaar.
  • De beste ontwikkelaars in België en Nederland onder één dak
  • Aanpak op maat van enterprise grade oplossingen
  • Uw volledige app-portfolio moeiteloos beheerd, met OutSystems
Let’s connect!
Harmony ontwikkelt vandaag applicaties bij:
ONZE VISIE

Razendsnel, maar zonder shortcuts

Altijd gefocust op optimale performance

Met de cloud-native architectuur van OutSystems, zijn we standaard voorbereid voor een hoge graad van belasting en veel gelijktijdige gebruikers. We optimaliseren de source code en zorgen altijd voor een efficiënte verdeling van resources.

Zou bouwen we de meest betrouwbare en performante applicaties voor jullie, en de fluctuerende eisen van jullie eindgebruikers.

Snel en schaalbaar ontwikkeld met low-code oplossing

Door bewust te kiezen voor een low-code oplossing kunnen we sneller ontwikkelen en stellen we bedrijven in staat om sneller te reageren op marktveranderingen.

De investering in kost en tijd verminderen aanzienlijk, zonder dat we moeten inboeten aan kwaliteit.

Simpele integratie met bestaande systemen

We hebben out-of-the box mogelijkheden om het OutSystems platform te verbinden met jullie externe databases en systemen zoals SAP, Salesforce en Microsoft Dynamics.

Bovendien kunnen we net zo makkelijk veilig en schaalbaar andere integraties configureren met bijvoorbeeld REST APIs.

Volledig op maat van jullie noden

Ja, met OutSystems kunnen we maatwerkoplossingen ontwikkelen die perfect aansluiten bij jullie specifieke behoeften. Het platform biedt de mogelijkheid om applicaties uit te breiden met traditionele code, wat zorgt voor flexibiliteit en aanpasbaarheid aan jullie unieke bedrijfsprocessen.

Bovendien ondersteunt OutSystems full-stack development, waardoor onze ontwikkelaars zowel front-end als back-end aspecten kunnen beheren, wat essentieel is voor het creëren van uitgebreide en geïntegreerde systemen.

Langdurige support

Een state of the art oplossing verdient een state of the art service. Daarom zorgn we voor langdurige support. Zo kan j steeds beroep doen op onze 24/7 servicedesk.

Deze instant communicatie tussen klant en Harmony stelt ons in staat direct te reageren op incidenten en vragen.

Waarom bouwen met OutSystems?

USE CASES
Applicaties voor intern gebruik en field service
Een app volledig op maat van jullie bedrijf, processen en werknemers
Met een custom applicatie voor intern gebruik kunnen we op maat van jullie operations en workflows specifieke oplossingen bouwen.

Die koppelen we heel makkelijk aan back-office systemen zoals ERP’s of CRM’s. Zo bouwen we krachtige apps, zonder de kost en tijd om legacy-systemen te moeten vervangen.
Heb je een uitdaging voor ons?
Applicaties voor klanten
Intuitieve apps voor jullie klanten
Jullie innovatieve ideeën voor mobiele apps of webapplicaties zetten we om naar intuïtieve applicaties, zodat je meteen in de praktijk kan testen wat werkt voor jullie klanten.
Ons contacteren?
Snel en schaalbaar
Low code, high performance
OutSystems maakt het mogelijk om tot 5x sneller te ontwikkelen en waarde te realiseren voor onze klanten.

Door configuratie en inrichting te combineren met standaard bouwblokken kunnen wij in korte tijd eenvoudige tot zeer complexe (business) wensen implementeren.
Hoe werkt dat?
“Met Harmony, een gerespecteerd bedrijf met een bewezen staat van dienst op deze markt, hebben we een sterke partner om succes te bereiken.”
Olga dos Santos Duarte
CEO bij ForTrevo
USE CASES

Zonder risico’s
de eerste stappen zetten

Door onze ervaring weten we dat starten met het bouwen van een applicatie is een grote stap is.

Timelines, kosten, kwaliteit en veiligheid spelen een cruciale rol die je moeilijk kan inschatten in een demo of salesgesprek.

Met ons "5 stappen plan" kan je die bekommernissen laten varen en test je met een gerust hart een eerste korte traject ter kennismaking.
Probeer OutSystems gratis uit
1

Quickscan

In deze fase evalueren we samen of het implementeren van OutSystems een meerwaarde biedt voor jullie organisatie en wat essentieel is om dit met succes te realiseren.

Daarnaast onderzoeken en bespreken we jullie huidige IT-infrastructuur en bekijken we hoe OutSystems kan bijdragen aan toekomstige groei en schaalbaarheid van jullie applicaties

2

Proof of Concept

Dit proces begint met een grondige analyse van jullie vereisten, gevolgd door de ontwikkeling van een prototype dat de kracht en flexibiliteit van OutSystems laat zien.

Harmony zorgt ervoor dat het Proof of Concept niet alleen de technische mogelijkheden toont, maar ook aansluit bij jullie strategische bedrijfsdoelstellingen.

3

OutSystems Architectuur

We analyseren hoe de architectuur van OutSystems kan worden toegepast om jullie applicaties te laten groeien en zich aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften, met minimale impact.

Daarnaast beoordelen we jullie huidige applicatieportfolio om te zorgen voor een gestroomlijnde integratie en beheer van de levenscyclus van applicaties, waarbij we letten op ownership en mogelijk onbenutte applicaties.

4

Implementatie

In deze fase wordt de daadwerkelijke bouw van de applicatie uitgevoerd, waarbij de eerder vastgestelde architectuur en applicatieportfolio als leidraad dienen.

We zorgen voor een gestructureerde uitrol van de applicatie, met aandacht voor training, kennisoverdracht en ondersteuning, om een soepele overgang en succesvolle implementatie te garanderen

5

Onderhoud en beheer

Na de implementatie van de applicatie zorgen we voor continu onderhoud en proactief beheer om optimale prestaties en betrouwbaarheid te waarborgen.

Jullie hebben toegang tot onze 24/7 Nederlandstalige servicedesk, die klaarstaat om ondersteuning te bieden en eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Een applicatie bouwen in enkele weken in plaats van enkele maanden?
Geen probleem!

Onze inzichten en verhalen

Harmony: de ideale werkplek voor jouw groei?
Life at Harmony
Een werkplek waar je je talent ten volle kan ontplooien en benutten, dat willen we -gok ik- eigenlijk allemaal. Hoe vult Harmony die noden in?
Lees meer
Hoe Kongsberg met MuleSoft en Harmony hun systeemintegratie moderniseerde
Systeemintegratie
Kongsberg PCS overwon complexe legacy integratie-uitdagingen en transformeerde zijn digitale landschap met behulp van MuleSoft en Harmony. Deze case study onthult hoe het bedrijf de efficiëntie, stabiliteit en klantervaring verbeterde door strategische samenwerking en implementatie van MuleSoft.
Lees meer
Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.
Lees meer