Alle artikelen

Documisation en Tripolis Solutions ontzorgen samen de klant

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

Harmony Documisation heeft begin 2018 een overeenkomst gesloten met Tripolis Solutions, marktleider op het gebied van e-mail services. Naast het ontwerpen en aanmaken van gepersonaliseerde, responsive emailcommunicaties, kan Harmony Documisation nu ook de verzending én het monitoren hiervan voor zijn rekening nemen. Dit partnership is een logisch vervolg in de ambitie om onze klanten te bedienen in de gehele Document Life Cycle.“Als aanbieder van verschillende CCM-oplossingen én als ‘Outputregisseur’ zijn we erg blij met de samenwerking met Tripolis Solutions. Hiermee ontzorgen wij onze klanten nog meer op het vlak van hun klantcommunicaties. Doordat we een stap verder in de outputketen kunnen zetten, hoeft de klant zich niet meer druk te maken over de daadwerkelijke verzending van zijn emailcommunicaties. Hij zal realtime en in detail worden geïnformeerd over de voortgang hiervan. De toevoeging van de Tripolis-communicatiekanalen aan het portfolio dat wij nu bieden, past naadloos in onze visie, namelijk ‘CCM in the Cloud’. Deze oplossing is mét Tripolis een nog completere!” vertelt Riko Tissen, Business Unit Manager van Harmony Documisation.“Door de steeds verdergaande digitalisering en nieuwe marktontwikkelingen, is Customer Communications Management een sterk groeiend domein. Daarbij blijft een effectieve klantcommunicatie ‘precies zoals die door de klant gewenst is’ een basisbehoefte,” aldus Riko Tissen.

Over Harmony Documisation

Harmony Documisation is een expert in het optimaliseren en beheren van uw klantcommunicatie. Met ons team van bijna 20 collega’s adviseren wij onze klanten en bieden we oplossingen voor complexe vraagstukken in de “Document Life Cycle” Customer Communication Management, Document Management, Record Management en Proces Management. Dit doen wij met onder meer volgende CCM-producten: Scriptura Engage, OpenText Exstream (voorheen StreamServe), Thunderhead en ITP. Ook kunt u bij ons terecht voor ondersteuning binnen de overige delen van het ECM gebied, waarbij wij (als partner van) over uitstekende Alfresco-kennis beschikken.

Over Tripolis

Tripolis Solutions is in 1999 gestart als één van de eerste Email Service Providers (ESP) in Europa. Vandaag helpen zij marketeers bij het opbouwen en versterken van de relatie met hun klanten met hun oplossingen voor e-mail, mobile en social marketing. Tripolis levert alle oplossingen als Software As a Service (SAAS) en biedt zijn klanten niet alleen een technische oplossingen, maar heeft een breed portfolio: van advies en training tot implementatie en delivery. Tripolis is wereldwijd actief met hoofdkantoor in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.