Harmony laat bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie. Dit doen we middels het leveren van business consultancy en toekomstbestendige IT-oplossingen.

Ondernemerschap
Betrokkenheid
Creativiteit
Transparantie

Onze waarden

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en – als vanzelfsprekend – ondernemerschap: dat zijn de vier pijlers waarop Harmony bouwt.

Vasthouden aan deze kernwaarden is echt een voorwaarde voor geslaagd change management, hoe divers dat ook kan zijn. Bouw op ons voor de transformatie van je organisatie. Samen springen we verder.

Jouw gids richting digitale transformatie!

Harmony zorgt voor een vlotte transformatie naar een digitale organisatie. “Team up for digital change” is ons motto. Harmony staat bekend om haar coöperatieve, no-nonsense aanpak op zowel business- als IT-vlak.


Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en dit doen we binnen diverse sectoren en domeinen. Harmony levert een integrale dienstverlening: van consulting, tot implementatie van ‘off the shelf’ oplossingen en managed services. Let’s team up for digital change!

Dienstverlening
van A tot Z

Harmony levert integrale dienstverlening! Of de uitdagingen nu liggen in het ontwikkelen van applicaties, het integreren van systemen, het automatisch versturen van digitale klantcommunicatie of het managen van projecten… Wij hebben voor jou de oplossing(en). Samen gaan we volop voor groei!


Onze samenwerking stopt niet bij het implementeren van onze oplossingen.

Wij blijven voor jou klaarstaan! Hoe we dit doen? Onze ervaren servicedesk staat 24/7 voor jou klaar. Zo ben je 100% zeker dat jouw issues meteen worden aangepakt. Op ons kan je rekenen!

Samen werken aan een betere toekomst voor iedereen

Ons bedrijf zet zich met overtuiging in voor de maatschappij door lokale initiatieven en goede doelen te ondersteunen. Het activeren van onze medewerkers om bij te dragen zien we als essentieel. We realiseren dit door uitdagingen en sponsoring, waarbij de betrokkenheid bij goede doelen centraal staat. Dit onderstrepen we als een kernwaarde van onze bedrijfscultuur.

Groei en welzijn voor elke medewerker

Bij Harmony zijn onze medewerkers de kern van ons succes en hun groei en welzijn zijn onze prioriteit. We bieden groeikansen en welzijnsinitiatieven, zoals het Individueel Keuze Budget (IKB) in Nederland en het Flexibel Inkomens Plan (FIP) in België, om hun professionele en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen.

Harmony's Inzet voor Duurzaamheid en Verantwoordelijkheid

Bij Harmony zetten we ons in voor een gezonde leef- en werkomgeving, waarbij ieders verantwoordelijkheid centraal staat. We streven naar het minimaliseren van onze milieubelasting door het bevorderen van elektrisch rijden, het aanbieden van een mobiliteitsbudget, het implementeren van afvalscheiding en -vermindering, en het ondersteunen van duurzame initiatieven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als bedrijf zijn we ons bewust van onze impact op de samenleving en het milieu. We streven er naar om deze impact te minimaliseren en onze verantwoordelijkheid te nemen.

Word jij ook een Harmoniaan?