Werken bij Harmony:
schuilt er een Harmoniaan in jou?

Harmony kan ook voor jou dé springplank zijn! Bij ons bepaal jij jouw carrièrepad zelf, aan de hand van jouw talenten en ambities. Check zeker onze openstaande vacatures, want we zijn in volle groei.

Schuilt er een Harmoniaan in jou?
Mensen zijn gelukkiger, presteren beter en bereiken meer wanneer ze werken voor een bedrijf dat overeenkomt met hun eigen ambitie en waarden. Doe de test en kijk of het check je match!
Harmony zet sterk in op jouw groei en ontwikkeling.

Jij zit zelf aan het stuur van je eigen carrièrepad. Je krijgt een coach toegewezen die jou begeleidt om je ontwikkeldoelen te behalen en die het beste uit jou tracht te halen. Samen groeien en bloeien, daar gaan we voor!

Harmony is een gezellige club van collega’s die graag samen hun tanden zetten in interne en externe projecten.

Er is een sterk groepsgevoel en dat wordt tijdens de events alleen maar bevestigd. Er wordt open en transparant gecommuniceerd. Zeg maar gewoon wat je denkt en we komen er samen wel uit!

Omdat succes begint bij gelukkige en gezonde medewerkers zetten wij bij Harmony actief in op welzijn.

We luisteren naar de noden van onze medewerkers en gaan met je input aan de slag. We gaan continu op zoek naar verbetermogelijkheden om te zorgen dat jij de beste versie van jezelf kan zijn, in je werk maar ook in je leven naast het werk.

We belonen je goed voor jouw inzet en betrokkenheid.

Naast een goed salaris bieden wij een bedrijfswagen, tankkaart, GSM en abonnement, state-of-the-art laptop én voorzien we jouw thuiswerkplek van het beste materiaal. Er wordt op basis van jouw behoeften een pakket samengesteld dat perfect bij jouw leven past.

Wat heeft Harmony
jou te bieden?

Onze Harmonianen aan het woord

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

1
Klaar voor een nieuwe uitdaging!

We ontvangen jouw cv of contactgegevens met veel plezier. We nemen deze grondig door en geven je snel feedback. Zien we een match, nodigen we jou uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Indien we niet onmiddellijk de match zien, laten we jou dit persoonlijk weten. Je wordt opgenomen in onze database – indien je dat wilt – zodat we jou opnieuw kunnen contacteren indien we later toch een passende vacature zouden hebben.

2
Kennismaken met Harmony

Je wordt snel uitgenodigd voor een eerste gesprek met een toekomstige collega van jouw unit en van HR. Dit is een wederzijds kennismakingsgesprek. We willen graag weten wie jij bent, wat je drijft, wat je al gedaan hebt en waar je naar op zoek bent. Daarnaast vertellen we jou graag meer over Harmony zodat ook jij goed kan inschatten of we goed samen zouden passen.

3
Verder verdiepen

Na dit gesprek geven we jou zo snel mogelijk feedback. Om jou te laten kennismaken met meerdere collega’s en om eventueel wat dieper in te gaan op bepaalde specifieke vaardigheden, leggen we eventueel nog een tweede gesprek vast. We willen er zeker van zijn dat de match 100% goed zit langs beide kanten.

4
We gaan ervoor!

We laten er niet te veel gras over groeien. Na het laatste gesprek hakken we de knoop door en bespreken we zo snel mogelijk een concreet voorstel met jou. We willen er echt voor gaan! We komen er samen uit en spreken af wanneer je kan starten. Je preboarding gaat al meteen van start. We nodigen je graag uit bij teammeetings en activiteiten zodat je je al meteen een echte Harmonian voelt!