Vanuit één platform naar de (digitale) deurmat van jullie klant

Met CustomerConnect levert Harmony een totaaloplossing voor jullie digitale en fysieke klantcommunicatie.
  • Cloud-first approach
  • Volledige ontzorging, met hands-on of hands-off aanpak
  • Multi-channel distributiemogelijkheden op digitaal en fysiek vlak
  • Met een absolute prioriteit voor data security
Let’s connect!
Harmony ontzorgt vandaag de uitgaande communicatie van:
ONZE VISIE

Totale ontzorging van al jullie uitgaande communicatie

Multi-channel mogelijkheden van A tot Z

Een naadloze klantcommunicatie over meerdere kanalen, geïntegreerd in één systeem, dat kan met CustomerConnect in batch of ad-hoc: WhatsApp, sms, email, fysieke brieven, push notificaties, ...

Hyperpersonalisatie

Hoe persoonlijker de boodschap, hoe meer hij resoneert bij de eindklant. Daarom staat personalisatie in het hart va wat we doen.

CustomerConnect linkt met jullie bestaande gegevens en haalt data uit jullie back-office systemen om communicatie te creëren die op maat gemaakt is voor elke klant. Of het nu gaat om een verjaardagskorting of een betaalherinnering op maat, wij zorgen ervoor dat elke boodschap telt.

Simpele integratie met bestaande systemen

CustomerConnect klikt naadloos in elkaar met jullie bestaande systemen, waardoor jullie zonder verdere aanpassingen verder kunnen.

Dit betekent minder tijd besteden aan technische zaken en meer aan wat echt belangrijk is: jullie klanten.

Volledige controle op ieder moment

Met CustomerConnect staan jullie aan het roer. Van het plannen van verzendingen tot het beheren van content en het goedkeuren van campagnes, alles is onder controle.

Monitoringtools geven een helder zicht op het proces, van de eerste klik tot aan de deurmat. En met onze uitgebreide rapportages hebben jullie altijd de vinger aan de pols.

De juiste mensen, altijd bereikbaar

Kennis en ervaring zijn wat ons team onderscheidt. Onze consultants en detacheringsexperts brengen jarenlange passie en expertise mee om jullie projecten te ondersteunen.

En mocht er ooit een vraag zijn, dan staat onze 24/7 servicedesk altijd paraat om te helpen.

Hoe kan je CustomerConnect gebruiken?

USE CASES
Ad hoc, multi-channel communicatie
Volledig geautomatiseerde communicatieflows
Met vooraf bepaalde triggers; zoals bijvoorbeeld een interactie op jullie website, het uploaden van een document naar een DMS, of een simpele knop in jullie CRM systeem, kan je volledige communicatieflows personaliseren en automatiseren.
Een SMS versturen wanneer een belangrijke brief onderweg is? Een WhatsApp'je als een e-mail bouncet? Voor elk scenario is er een oplossing.
Een uitdaging voor ons? Neem contact op.
Communicatie in bulk
Massale communicatie op hele korte tijd
Met CustomerConnect leveren we een oplossing aan die in staat is om naar miljoenen mensen  gepaste en hyper-gepersonaliseerde communicatie te verzorgen. Aan de achterkant voegen wij de juiste informatie samen tot een gestroomlijnde klantcommunicatie.

Dat doen we bijvoorbeeld bij de Goede Doelen Loterij of bij vele Nederlandse zorgverzekeraars.
Hoe werkt dat?
Extra modules
Add-ons voor nog meer automatisering
CustomerConnect komt met een collectie aan add-ons die je communicatiestrategie verder kunnen ondersteunen.
Zoals een link met een betalingsoplossing of digitale verzegelingen bijvoorbeeld.
Meer weten?
"We gaan van bijna vier miljoen communicatie-uitingen naar meer dan vijftien miljoen communicatie-uitingen. Dan is het extra belangrijk om hier een goed systeem voor te hebben!"
Suzanne van der Heide
Winnaars & Bevestigingscommunicatie

Van communicatie strategie
tot volledige ontzorging

Een stap zetten naar een zorgeloze klantcommunicatie, daarvoor ga je niet over één nacht ijs.

In vijf stappen zorgen wij ervoor dat jullie de optimale customer journey kunnen aanbieden aan jullie eindklanten.

Onze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat CustomerConnect niet alleen voldoet aan jullie huidige eisen, maar ook flexibel genoeg is om mee te groeien met toekomstige ontwikkelingen.
Overschakelen naar CustomerConnect?
1

Quickscan

In deze initiële fase voeren we een grondige analyse uit van jullie communicatielandschap. We identificeren de sterke punten en eventuele tekortkomingen om te verzekeren dat onze CustomerConnect-oplossing naadloos aansluit bij jullie behoeften.

Dit omvat een evaluatie van jullie huidige digitale en fysieke klantcommunicatiekanalen om eventuele ‘non-fits’ te identificeren en aan te pakken.

2

Proof of concept

We ontwikkelen een op maat gemaakte proof of concept voor een vooraf gedefinieerde usecase.

Dit stelt ons in staat om de effectiviteit van Customerconnect te demonstreren en geeft jullie inzicht in de potentiële voordelen. Het doel is om vertrouwen te wekken in de kracht van onze oplossing en hoe deze kan worden toegepast binnen jullie organisatie.

3

Architectuur

Een gedetailleerde strategie en architectuur wordt opgesteld, inclusief duidelijk gedefinieerde mijlpalen en mitigerende maatregelen.

Dit zorgt later voor een gestroomlijnde en risicobewuste implementatie. We werken nauw samen met jullie team om ervoor te zorgen dat de overgang naar CustomerConnect soepel en zonder verstoring van de bedrijfsvoering verloopt.

4

Implementeren en configureren

We brengen jullie nieuwe tool in de lucht en zorgen dat alle instellingen jullie als gegoten zitten.

We bieden uitgebreide trainingen en workshops aan om jullie team te leren hoe je zelfstandig communicatiestromen kunt configureren en beheren.

5

Onderhoud en beheer

Na de succesvolle implementatie van CustomerConnect, blijven we betrokken bij het onderhoud en beheer van de oplossing.

Onze toegewijde servicedesk staat 24/7 klaar om ondersteuning te bieden en eventuele vragen of problemen op te lossen. Zo garanderen we de continuïteit en optimalisatie van jullie klantcommunicatieprocessen.

Een communicatieplan op maat van elke mogelijke eindklant?
Gebouwd, beheerd en uitgevoerd met Harmony!

Onze inzichten en verhalen

Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.
Lees meer
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
Business Consultancy
In februari ’23 startte Lisa als Junior Management Consultant. Samen met Bart stapte ze in het eerste Young Graduate Programma van Harmony Business Consultancy. Vandaag kijken we samen terug op de afgelopen 6 maanden en hoe zij dit beleefd heeft.
Lees meer
Integratieplatform in de zorg: nice to have of noodzaak?
Systeemintegratie
In de wereld van zorgverzekeringen is het einde van het jaar een cruciale periode. Het is het moment waarop zorgverzekeraars zoals Menzis, ONVZ en Zorg & Zekerheid de premies voor het nieuwe jaar bekendmaken aan hun klanten. Dit betekent een golf van informatie die de verzekerden bereikt via diverse kanalen zoals papier, e-mail en websites. Maar hoe komt de juiste informatie precies bij de juiste klant terecht?
Lees meer