Alle artikelen

Medewerker in de kijker: Szandor Sengers

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

Szandor valt gelijk op als hij ergens binnenkomt, met zijn lange haren in een staart en een baard lijkt hij zo van een hardrockconcert te komen. Het bezoeken van die concerten en vooral festivals is dan ook 1 van zijn passies, aldaar begeeft hij zich ook vol enthousiasme in de zogenaamde mosh-pit. Met zijn 1 meter 90 zou ikzelf een stapje opzijzetten als ik hem daar zou ontmoeten ????.Maar Szandor kan ook enorm genieten van een goed glas whisky en een filosofisch gesprek met vrienden. Szandor treedt zelf niet graag op de voorgrond, maar wij vinden dat een man met zo opvallende mysterieuze tegenstellingen het verdient om eens nader te bevragen…Hij werkt sinds juni 2018 bij Harmony en we zijn eigenlijk wel benieuwd naar het begin van Szandor bij Harmony en zijn loopbaan binnen Harmony van toen tot en met nu en verder!Szandor werkt al jaren in de IT en is een aantal jaren geleden door Didy Tönjes gevraagd om te komen werken bij Harmony. Bij het eerste gesprek tussen Szandor en Harmony was er direct een klik en al snel volgde de overstap naar Harmony om met het product “CCM in the Cloud” te werken.CCM in the Cloud is de outputoplossing, welke binnen Harmony bedacht en uitgewerkt is waarmee wij de communicatie voor klanten kunnen verzorgen. Het is een stuk ontzorging voor de klant zodat zij zich kunnen focussen op hun core business. “Wij houden het communicatieplatform in de gaten voor de klant en houden nauwlettend de status van alle uitgaande communicatiestromen in de gaten en springt in mochten er zich problemen voordoen”, zo vertelt Szandor. Elke ochtend houdt hij de collega’s op de hoogte door middel van een statusbericht in de vroege ochtend.De zaken die hij bijhoudt in CCM in the Cloud zijn te verdelen in 3 categorieën:

  1. Werkaanbod; uit de systemen van de klant worden bestanden aangeleverd waar uiteindelijk e-mails, sms’jes en/of brieven voor aangemaakt dienen te worden.
  2. Distributies; dit zijn de actuele verwerkingen van communicaties; de systemen zijn bezig om daadwerkelijk e-mails, sms’jes en/of brieven aan te maken en te verwerken.
  3. Technische errors; het kan soms voorkomen dat een bestand foutloopt. Uit verdere analyse moet dan blijken waar het probleem ligt. Dit kan diverse oorzaken hebben; van onverwachte gegevens in het bronbestand t/m een storing in het systeem bijvoorbeeld.

“Communiceren, stressbestendig zijn, goed je dag kunnen indelen” zijn zaken die Szandor voor een beheerder binnen het CCM team echt belangrijk vindt. Het communiceren omdat je helder en goed naar de klant dient te communiceren. Het stressbestendig zijn omdat indien er zich problemen voordoen de druk om dit zo snel mogelijk op te lossen hoog kan zijn. Als laatste het goed kunnen prioriteren en dus je dag goed indelen aangezien de ene storing wat meer of minder impact kan hebben dan een ander. “Het communiceren met de klant en zorgen dat een storing zo snel mogelijk is opgelost zijn de zaken waar ik echt energie van krijg wat mij een goed gevoel geeft”, aldus Szandor.Klanten kunnen zelf ook incidenten melden of vragen stellen over output of over CCM in the Cloud. Om dit overzichtelijk en beheersbaar te houden heeft Szandor meegeholpen om JIRA in te richten. JIRA is een ticketsysteem waar incidenten en vragen in geregistreerd kunnen worden.Wat betreft ambities voor de toekomst houdt Szandor het nog open. Hij heeft het erg naar zijn zin aan de beheerkant maar sluit een leidinggevende functie op termijn niet uit. Maar voor nu een gezellige en gewaardeerde collega!

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.