Alle artikelen

Samen met Cordaan op zoek naar waarde

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

Harmony en Cordaan hebben elkaar leren kennen in 2018 en zijn sindsdien goede vrienden. Naast het feit dat het persoonlijk goed klikt tussen de stakeholders van zowel Cordaan als Harmony is het de zakelijke samenwerking die de vruchten afwerpt. De relatie is gebaseerd op vertrouwen dat we in de afgelopen 3 jaar samen hebben opgebouwd. Door in de offerte fase geen Rolls Royce maarde gevraagde Volkswagen te verkopen, door eerlijk te zijn over wat je wel maar ook wat je niet kunt of wilt. Doordat we deze vertrouwensrelatie hebben worden we ook gevraagd om mee te denken over de architectuur van het informatie- en applicatielandschap, wat verder reikt dan onze verantwoordelijkheid. Aan de andere kant delen we ook kennis waar Cordaan weer profijt van kan hebben. Cordaan heeft het MuleSoft landschap geïmplementeerd onder de naam Cordaan Connect Platform. Hieronder een stukje interne communicatie geschreven door een goede vriend bij Cordaan waar hij blijk geeft van het succes van ons product en de relatie met Harmony:"Cordaan is een grote, veelzijdige en innovatieve zorgorganisatie. Zonder adequate ondersteuning van IT-systemen, kunnen wij niet naar behoren functioneren. Omdat wij met steeds meer systemen en applicaties werken, is het van belang dat deze goed met elkaar kunnen ' praten'. Dat wil zeggen: dat ze data snel en consistent delen, zodat op basis van de juiste gegevens de juiste beslissingen genomen kunnen worden. Daarom introduceert de ICT-afdeling nu met gepaste trots: Het Cordaan Connect Platform, de snelweg die razendsnelle en consistente uitwisseling van data mogelijk maakt!"

Grote stap voorwaarts

Het Cordaan Connect Platform betekent een grote stap voorwaarts op het gebied van service, het implementeren van nieuwe applicaties, het besparen van kosten en het delen van informatie (zowel met intern als met externe partners). Al langere tijd bestaat de behoefte om de kwaliteit van onze gegevensstromen te verbeteren en te zorgen voor tijdige en betrouwbare gegevensleveringen in het kader van sturing en verantwoording. Steeds meer onderdelen binnen Cordaan hebben behoefte aan gestructureerde en consistente data die kan worden gebruikt om systemen optimaal samen te laten functioneren en medewerkers op ieder moment kan helpen bij het nemen van de juiste beslissingen. Het Cordaan Connect Platform maakt dit allemaal mogelijk! Met dit Platform geldt Cordaan als een voorloper op ICT-gebied: een mooie ontwikkeling waar wij in de toekomst zeker de vruchten van kunnen gaan plukken.De eerste stap is al gezet met de realtime gegevensuitwisseling tussen ONS (Klantensysteem), Vrijwilligersdossier (Vrijwilligers / Declaraties), Proquro (Invoicing) en AFAS (Financieel systeem). Waarbij alle consumerende applicaties moeten worden geregistreerd in Active Directory om gebruik te kunnen maken van de experience API's die beschikbaar zijn in het Cordaan Connect Platform. Volgende stap is het koppelen van Huisvesting (Axxerion) en Facilities (MyPrequest) met wederom Proquro.

Harmony

Cordaan ging deze uitdaging samen met MuleSoftpartner Harmony aan. De architectuur is gezamenlijk uitgedacht, eisen verzameld en ontwerpen gemaakt en uitgevoerd. Na de eerste fase van het project hebben Cordaan en Harmony ook een service level agreement afgesproken en bieden ze Harmony ondersteuning op het Cordaan Connect Platform met hun Servicedesk.De voordelen van het Cordaan Connect Platform op een rij:

  • Werken met consistente data (minder foutieve informatie);
  • Eenvoudiger en sneller service-gerichte-applicaties toevoegen;
  • Het borgen van wet- en regelgeving (AVG);
  • Veiliger en sneller uitwisselen van data (real time);
  • Makkelijker koppelen van diverse IT-systemen en applicaties;
  • Mogelijkheid om data makkelijk en snel met externe partijen of zorgpartners te delen;
  • Loskoppelen van serviceaanbieders en -aanvragers;
  • Services centraal beschikbaar in Elektronische Service Bus (sneller toepassen in andere systemen).

Tot slot

Vanuit Harmony zijn we enorm trots op deze relatie en koesteren we het vertrouwen. We bouwen samen verder aan het API ecosysteem met de fantastische naam Cordaan Connect Platform.

Meer informatie

Hunkert u ook naar een duurzame zakelijke relatie of wilt u anders vrijblijvend eens van gedachten wisselen over een … Connect Platform, neem dan contact op met Robert Daniëls via robert.daniels@harmonygroup.eu of bel naar +31 (0) 6 43 05 85 07.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
Geen artikelen gevonden
No items found.