Team up for
digital change

Harmony laat bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie met business consultancy en IT-oplossingen.

Team up for digital change

Harmony laat bedrijven groeien door te helpen bij hun digitale transformatie. Dit doen we middels het leveren van business consultancy en toekomstbestendige IT-oplossingen.

Denkers en doeners,
verenigd met één missie: jullie succes

WAT WE DOEN
Business Consultancy
Kennis, ervaring en enthousiasme
Met meer dan 35 consultants verspreid over verschillende sectoren kunnen we ook jouw bedrijf op weg helpen naar digitale performantie. Ons team van consultants brengt een schat aan ervaring en gespecialiseerde kennis vanuit verschillende industrieën. Onze focus? Digitaal, customer experience en innovatie.
LEES
MEER
Systeem-integratie
Een Premium MuleSoft Partner voor jullie complexe integratie-uitdagingen
Vanuit een diepgaande expertise in complexe integratievraagstukken kiezen we bewust voor de API-management tools van MuleSoft. Altijd met de mens centraal. Zo maken we relevante data in real-time makkelijker beschikbaar voor eindklanten, leveranciers en medewerkers.
LEES
MEER
Applicatie-ontwikkeling
Snelheid en schaalbaarheid in app-ontwikkeling, met de kracht van OutSystems
Zet de stap naar een wendbare en toekomstbestendige applicatie-infrastructuur met Harmony en OutSystems. Met de "low-code, high performance" filosofie kiezen we voluit voor kracht en efficiëntie om snel hoogwaardige applicaties te bouwen die meegroeien met uw bedrijf.
LEES
MEER
Klant-communicatie
Beheer en automatiseer al jullie uitgaande communicatie met CustomerConnect
Wij zetten jullie communicatiestrategie om in concrete stappen, en geven jou volledige controle over de automatiseringsgraad. Zo komt jullie boodschap op het gepaste moment, via het gepaste kanaal, volledig gepersonaliseerd bij de juiste eindklant terecht. Van WhatsApp tot aangetekende brief.
LEES
MEER
Schuilt er een
Harmoniaan in jou?

Onze inzichten en verhalen

Harmony: de ideale werkplek voor jouw groei?
Life at Harmony
Een werkplek waar je je talent ten volle kan ontplooien en benutten, dat willen we -gok ik- eigenlijk allemaal. Hoe vult Harmony die noden in?
Hoe Kongsberg met MuleSoft en Harmony hun systeemintegratie moderniseerde
Systeemintegratie
Kongsberg PCS overwon complexe legacy integratie-uitdagingen en transformeerde zijn digitale landschap met behulp van MuleSoft en Harmony. Deze case study onthult hoe het bedrijf de efficiëntie, stabiliteit en klantervaring verbeterde door strategische samenwerking en implementatie van MuleSoft.
Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.