Alle artikelen

2016, een jaar om in te lijsten

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

‘Het verleden is geen betrouwbare indicator voor de toekomst’. Tja, dat is voor beleggers wel zo. Voor Harmony was 2016 zonder meer een knap jaar, het zegt inderdaad niets over 2017 maar laat toch het beste vermoeden.

  • Afgelopen jaar groeide de omzet met 20 procent, over de kaap van de 4 miljoen euro en we tellen nu 40 FTE’s.
  • Er gaat minder tijd op aan reizen. De helft van de activiteiten gebeuren nu vanaf kantoor of op minder dan 1 uur reistijd. Zo hebben we ongeveer 50 ton CO2 uitgespaard door de kortere reistijden en het promoten van het openbaar vervoer. Voor 2017 gaan we experimenteren met de elektrische snelfiets om de CO2 uitstoot verder te laten zakken.
  • Het aandeel van de omzet uit duidelijke product- of service-proposities is bijna verdubbeld sinds 2014. Toen was dit 17%, nu 31%. Doel blijft wel om dit op te krikken naar 50%.
  • Cosulting ontwikkelde de Omnichannel Maturity Tool, een veelbelovend product en haalde met Veerle Desmet een leading lady uit de sector binnen. Documisation krijgt een serieuze voet aan de grond in de markt van de Nederlandse zorgverzekeraars en haalde met Sky een mooie buitenlandse referentie binnen. Koolibri kreeg er 4 grote nieuwe klanten bij. Bij Warebuilding ging LES in productie, de pilootschool slaagde met glans in de doorlichting
  • Onze kikker is tot leven gekomen in de corporate video en in de op maat gemaakte apps die Harmony op beurzen bij heel wat mensen een heel eigen gezicht geven.

Dat blijft natuurlijk niet onopgemerkt. Onze Facebook-pagina is goed voor 1000 likes en onze sites lokten meer dan 10.000 unieke bezoekers.Meer van dat in 2017? Een van de meest zichtbare vernieuwingen is alvast de verhuis van Harmony in Valkenswaard van 'naast de Chinees' naar een statig herenhuis. Of de doelstellingen voor 2017 even majestueus zijn, laten we nog even in het midden. Meer over de te varen koers hoor je binnenkort.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.