Snelle en schaalbare integratie van jullie data en systemen - met MuleSoft

Als premium MuleSoft partner verbinden we bij Harmony al jullie data en systemen met volle focus op schaalbaarheid en security. Legacy systemen, on-premise of in de cloud? We stroomlijnen het allemaal.
  • Integreer al jullie huidige en toekomstige systemen met connectoren
  • Met de beste MuleSoft certified consultants in de BeNeLux onder één dak.
  • Altijd de meest up-to-date security protocols en certificaten
  • Ondersteund door een 24/7 beschikbare servicedesk
Let’s connect!
Harmony zorgt vandaag voor een vlotte integratie met MuleSoft bij:
ONZE VISIE

Wij helpen jullie groei stimuleren met automatisatie, integratie en optimalisatie

Bewezen aanpak op maat van jullie behoeften

Harmony hanteert een bewezen aanpak voor elk MuleSoft project waarbij we garant staan voor een kwalitatieve oplossing die geoptimaliseerd is om jullie snel resultaat op te leveren.

In-real time alle data voor iedereen beschikbaar

Een naadloze integratie tussen systemen zorgt ervoor dat iedereen op elk moment aan de meest up-to-date informatie kan. Zowel eindklanten, leveranciers en medewerkers kunnen zo in elke gewenste structuur zonder tijdsverlies aan de correcte data.

Vanuit een doordachte integratie architectuur

Door te werken vanuit een wel doordachte integratiearchitectuur harmoniseren we de data- en applicatielagen binnen een organisatie, waarborgen we de samenhang tussen systemen en faciliteren we de optimale uitwisseling van informatie.
Op infrastructuurniveau biedt dat een veilige, schaalbare en flexibele omgeving, ongeacht de cloud-, on-premises- of hybride implementatie. Zo ondersteunt Harmony voor jullie de meest efficiënte, agile en kosteneffectieve bedrijfsvoering.

Met herbruikbare en doelgerichte API’s

We kiezen bewust voor de herbruikbare en doelgerichte API's van MuleSoft om ontwikkelingstijd te besparen en de consistentie te verhogen. Als Premium partner ontwikkelt Harmony mee aan standaard interfaces die wereldwijd verkocht worden. Zo profiteren onze klanten van snellere innovatie en een kortere time-to-market voor nieuwe functies.

Persoonlijke ondersteuning, 24/7 bereikbaar

Harmony heeft een 24/7 bereikbare servicedesk die bij iedere vraag klaarstaat om te helpen!

Waarom integraties met MuleSoft zo krachtig zijn?

WAAROM MULESOFT EN HARMONY?
De standaard in integratie
MuleSoft is hét integratieplatform voor vooruitdenkende bedrijven
De klantenkring van MuleSoft omvat Fortune 500-bedrijven, zorginstellingen, retailers en grote technologiebedrijven. En ook analistenbureaus erkennen MuleSoft consequent als iPaaS leider. Die prominente marktpositie zorgt voor een actieve community die herbruikbare connectoren, templates en API’s deelt waardoor ontwikkeling en time-to-market nog sneller verloopt.
Wil jij werken met een Premium MuleSoft partner?
API-first strategie
Wendbaar en schaalbaar
API’s bieden een uniforme interface voor communicatie tussen systemen. Ze fungeren als bouwstenen en zijn makkelijk herbruikbaar, en makkelijk aanpasbaar bij wijzigingen in bedrijfsprocessen. Daar bovenop kan je gegevens makkelijk beschermen door authorisatie en authenticatie op API-niveau in te stellen.
Meer weten?
Hybride integratie
Haal het meeste uit je investeringen
Met MuleSoft bouwt Harmony voor jullie de brug tussen on-premise systemen en cloudomgevingen. Daarmee behouden jullie 100% controle over datastromen tussen applicaties en kunnen legacy systemen bijvoorbeeld blijven draaien met een extra servicelaag voor een uniforme user experience.
Met Harmony op weg
"Dankzij Harmony en MuleSoft hebben we een betrouwbaar en flexibel integratieplatform waarmee we kunnen voldoen aan de groeiende behoeften van ons bedrijf. Het heeft onze IT-infrastructuur toekomstbestendig gemaakt."
Niels Van der Voort
IT Concern Architect bij Cordaan
SAMEN WERKEN AAN INTEGRATIE

In 5 stappen
naar optimale systeemintegratie

Door onze ervaring weten we dat een project “systeemintegratie” starten een grote stap is.

Timelines, kosten, kwaliteit en veiligheid spelen een cruciale rol die je moeilijk kan inschatten in een demo of salesgesprek.

Met ons “5 stappenplan" kan je die bekommernissen laten varen en werken we samen een digitaal transformatietraject af.
Staat systeemintegratie op jullie radar ?
1

Quickscan

In deze fase onderzoeken we samen met jullie of het zinvol is om MuleSoft te implementeren en wat nodig is om het succesvol te maken. We kijken naar jullie applicaties, hoe ze kunnen samenwerken, de data en logica die jullie al hebben, en de voordelen van herbruikbare en groeiende verbindingen.

2

Proof of Concept

Met een proeflicentie van MuleSoft laten we jullie snel de kracht en mogelijkheden van het MuleSoft platform ervaren, door een voorbeeld van een integratie in een veilige testomgeving uit te voeren. Daarna kunnen jullie besluiten of jullie MuleSoft echt willen gaan gebruiken en beginnen we met het plannen van de architectuur.

3

Architectuur

In deze fase ontwikkelen we een startarchitectuur voor het project. We creëren een architectuur die de synergie tussen jullie informatiestromen en applicatie-ecosysteem versterkt. We zorgen voor een robuuste en veilige IT-infrastructuur, geoptimaliseerd voor cloud, on-premises of hybride opstellingen, met de juiste dimensionering om aan jullie technische en zakelijke vereisten te voldoen. Dit vormt een solide fundament voor de digitale transformatie van jullie organisatie.

4

Implementatie

In deze fase richten we MuleSoft in met de juiste omgevingen en gebruikersbeheer, en zetten we indien nodig VPN-tunnels op. We koppelen een CI/CD pipeline aan jullie platform en code repository voor een gestroomlijnd ontwikkel- en leveringsproces. Tegelijkertijd werken we technische ontwerpen uit voor elke koppeling, gebaseerd op de startarchitectuur. Deze koppelingen worden dan Agile ontwikkeld, getest en klaargemaakt voor jullie goedkeuring. Na goedkeuring gaan ze live en dragen we ze over voor beheer.

5

Onderhoud en Beheer

In deze fase worden de koppelingen en het platform proactief gemonitord.In geval van issues start de servicedesk een analyse, lossen het probleem op, schakelen met 3e partijen indien gewenst en waar nodig worden fixes doorgevoerd. Via Service Level Management blijven we in contact met jullie en stellen we mogelijke verbeteringen aan het landschap voor.

Een integratieplan op maat van elke mogelijke eindklant?
Gebouwd, beheerd en uitgevoerd met Harmony!

Onze inzichten en verhalen

Harmony: de ideale werkplek voor jouw groei?
Life at Harmony
Een werkplek waar je je talent ten volle kan ontplooien en benutten, dat willen we -gok ik- eigenlijk allemaal. Hoe vult Harmony die noden in?
Lees meer
Hoe Kongsberg met MuleSoft en Harmony hun systeemintegratie moderniseerde
Systeemintegratie
Kongsberg PCS overwon complexe legacy integratie-uitdagingen en transformeerde zijn digitale landschap met behulp van MuleSoft en Harmony. Deze case study onthult hoe het bedrijf de efficiëntie, stabiliteit en klantervaring verbeterde door strategische samenwerking en implementatie van MuleSoft.
Lees meer
Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.
Lees meer