Alle artikelen

3 keer 50 ambitie

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

Harmony heeft een flinke groeiambitie. Dat streven is vertaald in drie tastbare doelstellingen: de “3×50 ambitie”.

  • 50% van onze omzet willen we realiseren bij lokale klanten. Dit betekent een ruimere klantenportefeuille en meer medewerkers die minder files moeten trotseren.
  • 50% van de omzet komt van duidelijke offerings. Change vertalen we naar concrete product- of service offerings voor specifieke sectoren. Deze doelgerichte aanbiedingen zorgen er binnen de sector voor dat Harmony er kan uitgroeien tot een vaste waarde.
  • De laatste 50 slaat op omzetgroei. En hier blijven we aan werken…

Zeker ook MKB/KMO

Consultancy die door een Rabobank of Proximus naar waarde geschat wordt, is met de Harmony aanpak ook voor kleinere bedrijven toegankelijk. Binnen deze accentverschuiving is er zelfs bijzondere aandacht voor middelgrote en kleine bedrijven.Harmony heeft voor hen namelijk een tool-set die het mogelijk maakt maximaal in te spelen op klanttevredenheid. Dat is een krachtig middel dat snel kan leiden tot groei van je onderneming.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
Geen artikelen gevonden
No items found.