Alle artikelen

3 redenen voor verzekeraars om aan de slag te gaan met low-code

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

a:3:{s:6:"item-0";a:3:{s:11:"sub-heading";s:43:"Snel inspelen op technologische verandering";s:9:"body-text";s:323:"

Technologie die vandaag de oplossing biedt kan morgen achterhaald zijn. Blijven investeren in bestaande systemen is op termijn onbetaalbaar. Door in te zetten op een Low-Code platform kan je snel en efficiënt inspelen op deze technologische veranderingen en dat zonder eerder gemaakte investeringen teniet te doen.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-1";a:3:{s:11:"sub-heading";s:26:"Betere customer experience";s:9:"body-text";s:581:"

Uit een studie blijkt dat maar liefst 90% van de ondervraagde verzekeraars klantervaring als uiterst belangrijk achten voor het genereren van nieuwe business en bijna 80% gaf aan dat het inspelen op de behoeften van de klant een prioriteit is in hun digitale transformatie. Maar hoe blijf je inspelen op de steeds veranderende behoeften van klanten met de huidige systemen? Low-code platforms bieden verzekeraars de mogelijkheid om een omnichannel digitale ervaring te bouwen en te leveren die klanten vragen gecombineerd met de kracht van de bestaande backoffice systemen.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-2";a:3:{s:11:"sub-heading";s:14:"Kostenreductie";s:9:"body-text";s:932:"

Technologie verandert in snel tempo! Veel verzekeraars merken dat hun bestaande systemen niet meer de oplossingen bieden die ze nodig hebben en ze zien het niet zitten om hier weer in te investeren. Zij gaan op zoek naar technologie die hen die oplossingen kan blijven bieden, ook in de toekomst. Low-Code development biedt deze oplossing.

Hoe reduceert low-code jouw kosten?

  • Het ontwikkelingsproces is tot 10x sneller met Low-Code
  • Low-Code maakt dure gespecialiseerde kennis overbodig

 

Wil je zelf ervaren hoe Low-Code jouw organisatie kan helpen groeien? Bekijk dan zeker onze Digitale Verzekeraar of neem vrijblijvend contact met ons op.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}}

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.