Alle artikelen

Digitale klantcommunicatie: 5 voordelen van CCM in the Cloud

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

a:5:{s:6:"item-0";a:3:{s:11:"sub-heading";s:21:"1. Eén aanspreekpunt";s:9:"body-text";s:2026:"

Met CCM in the Cloud heb je nog maar één aanspreekpunt voor al je zaken rondom uitgaande klantcommunicatie. Wij zorgen voor het contact (en contract) met diverse onderaannemers zoals verzendhuizen, e-mailproviders, SMS-providers en pushbericht-providers. Je kunt altijd terecht bij onze servicedesk.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-1";a:3:{s:11:"sub-heading";s:17:"2. SAAS-oplossing";s:9:"body-text";s:712:"

CCM in the Cloud is, de naam zegt het al, een SAAS-oplossing. Je hebt dus geen noodzaak meer tot het aanhouden van een eigen serverpark en bijbehorend beheer. Dat scheelt geld en gedoe.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-2";a:3:{s:11:"sub-heading";s:23:"3. Veilig en up-to-date";s:9:"body-text";s:757:"

Alle voordelen van de cloud: altijd up-to-date met software en security. En daarnaast ook de mogelijkheid tot schaling van de omgeving. Meer processorkracht en geheugen als dat nodig is en minder als het rustig is.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-3";a:3:{s:11:"sub-heading";s:20:"4. Oplossing op maat";s:9:"body-text";s:931:"

Abonnement of pay-as-you-go, wij bieden heldere, transparante tarieven voor de gehele dienstverlening. Dat scheelt weer in de administratie en maakt het eenvoudig inzichtelijk wat jouw klantcommunicatie nu precies kost.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-4";a:3:{s:11:"sub-heading";s:22:"5. Klant aan het stuur";s:9:"body-text";s:1586:"

Wij bieden je eenvoudige en begrijpelijke software om je klantcommunicatie te beheren en aan te passen. Dit kun je volledig zelf doen of je kunt je daarbij laten ondersteunen door de experts van Harmony. Daarnaast heb je de mogelijkheid om zelf te bepalen wat en op welk moment er communicatie verstuurd wordt naar je klant. Zo kun je je klant altijd op het juiste moment bereiken.

 

Met CCM in the Cloud van Harmony kun je de opmaak en distributie van jouw klantcommunicatie dus met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat proces op rolletjes loopt, zodat jij je weer met jouw core business kunt bezighouden! Wil je graag ontdekken wat CCM in the Cloud voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}}

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.