Alle artikelen

Harmony Cosulting: over het succes van een straf organisatiemodel

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

16 oktober stuurden we Olivia, Kris en Maarten naar de Vlerick October Fair. Gewapend met Cosulting flyers, kikker-gadgets en tonnen enthousiasme gingen ze in gesprek met geïnteresseerde studenten. Hoog tijd voor een blik achter de schermen!

Veel aandacht voor onze innovatieve en persoonlijke aanpak

We keken er uiteraard in de eerste plaats naar uit om enkele nieuwe collega’s aan te werven, maar we waren ook bijzonder benieuwd of ons verhaal en ons organisatiemodel zou aanslaan bij de laatste generatie young graduates.Hoe verliep de beurs? Kris: “We stonden als enig groeibedrijf in de hoofdzaal tussen allemaal grote bedrijven. Veel studenten wilden natuurlijk luisteren naar wat de big corporates te vertellen hadden, wat het moeilijk maakt voor de kleine spelers om op te vallen. Maar al snel vonden de Vlerick-studenten de weg naar onze stand. Wat daarbij opviel, was dat veel bezoekers op de beurs echt sterk geïnteresseerd waren in ons model en heel gerichte vragen stelden, bijvoorbeeld over onze focus op innovatie en onze persoonlijke aanpak. Het werd dus zeker een intense dag”.

Harmony’s begeleidingsmodel slaat aan

Sinds onze laatste deelname aan de October Fair is er binnen Harmony dan ook heel wat veranderd. Maarten: “We hebben een professioneel begeleidingsmodel opgezet dat focust op persoonlijke ontwikkeling. Omdat elk groeipad uniek is, voorzien we in coaching op maat. Zo kunnen de collega’s hun loopbaan vormgeven volgens hun eigen interesses en ambities. Op de October Fair merkten we dat dat verhaal enorm aanslaat.”

Terug thuis komen

Voor Olivia was het extra speciaal. Bij een vorige Vlerick October Fair was ze er al bij, weliswaar als student. “Voor mij voelde de jobbeurs als thuis komen, ik ken hier nog veel mensen bij Vlerick. De gesprekken met de studenten deden me ook terugdenken aan mijn eerste gesprek met Harmony op de beurs. De cultuur van Harmony en hun projecten hebben mij ervan overtuigd om voor hen te kiezen”.

Tot volgend jaar?

Aanwezig zijn op jobbeurzen wordt stilaan een traditie voor Harmony. Staan we er volgend jaar weer? Wie weet. Wat we alvast geleerd hebben op de jobbeurs, is dat een straf verhaal aanslaat. Toffe projecten bij interessante bedrijven en een organisatiemodel dat de persoonlijke motivatie en ambities van de medewerker centraal stelt.Kon je er zelf niet bij zijn? No worries, onze vacature voor young graduates vind je nog altijd hier terug. Geen reden dus om te wachten tot een volgende jobbeurs!Contacteer Olivia, Kris of Maarten vandaag nog als je meer wil weten over werken bij Harmony Cosulting.

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.