Alle artikelen

Hoe CCM in the Cloud jou ontzorgt

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

a:2:{s:6:"item-0";a:3:{s:11:"sub-heading";s:0:"";s:9:"body-text";s:1384:"

Wanneer je gebruik maakt van “CCM in the Cloud” zijn sowieso de volgende zaken goed voor je geregeld. · Toegang tot de volledige CCM-functionaliteit voor bulk, ad hoc en één-op-één-communicaties inclusief het goedkeurings- en vrijgaveproces en incl. Business Empowerment: de businessusers kunnen zelf communicaties ontwerpen, realiseren en uitrollen in de productie-omgeving zonder tussenkomst van IT-expertise.

De gehele communicatieketen wordt continue gemonitord en (indien nodig) hersteld.

  • Cloud-infrastructuur incl. het beheer daarvan en ook incl. de, voor CCM benodigde, software. Kortom: nieuwe releases, back-ups, security patches, etc: het wordt allemaal voor je geregeld. · Frequente updates met nieuwe generieke CCM-functionaliteiten die jou vervolgens dan ook direct ter beschikking staan..
  • “CCM in the Cloud” is volledig ISO-27001 gecertificeerd en voorzien van een ISAE-verklaring, dus veilig. Je hebt dus ook geen omkijken meer naar privacygevoelige aspecten van je communicatieprocessen.
  • Een Nederlandstalige servicedesk staat tot je beschikking die, indien gewenst, ook 24/7 beschikbaar is. Wel zo plezierig wanneer je behoefte hebt aan contact of vragen.
  • En (last but not least): je hebt maar één aanspreekpunt voor alle zaken die betrekking hebben op je communicatie(processen): Harmony!

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}s:6:"item-1";a:3:{s:11:"sub-heading";s:45:"Maar hoe kun je je jezelf nog meer ontzorgen?";s:9:"body-text";s:3805:"

In de Ontwerpfase.

Het ontwerpen en realiseren van communicaties (templates) kan volledig in eigen beheer inclusief het in productie nemen van ontworpen communicaties. Dit heeft voordelen; zeker voor de eenvoudigere communicaties: je bent als gebruiker niet afhankelijk van specialisten (binnen of buiten je organisatie).

Je kunt er ook voor kiezen om alle (of alleen de complexere) communicaties door Harmony te laten ontwerpen en realiseren. Vanzelfsprekend op basis van jouw wensen en eisen. Het beheer van deze templates wordt vanzelfsprekend ook door Harmony uitgevoerd.

Gedurende de communicatiefase.

Nadat “CCM in the Cloud” de ontworpen communicaties (templates) heeft samengebracht met jouw gegevens worden de daadwerkelijke communicaties vervaardigd.

“CCM in the Cloud” beschikt over veel extra functies die je kunt (laten) toevoegen aan jouw communicaties. Voorbeelden van deze extra functionaliteiten zijn: het toevoegen van een digitale handtekening (eSeal), het toevoegen van ondertekenmogelijkheden (bijv. van contracten), het toevoegen van betaallinks aan communicaties, etc. Deze CCM in the Cloud-functionaliteiten kunnen worden toegevoegd zonder dat je hier zelf afspraken over hoeft te maken c.q. contracten voor moet afsluiten. Dit kan op basis van bestaande koppelingen van “CCM in the Cloud” met deze functionaliteiten. Mocht je gebruik willen (blijven) maken van jouw eigen leveranciers (bijv. op basis van bestaande contracten) dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Op enig moment in het proces zijn de communicaties, eventueel aangevuld met de gewenste extra functionaliteiten, klaar om verstuurd te worden aan jouw klanten. Na jouw goedkeuring kun je deze communicaties ‘vrijgegeven voor aflevering’.

Dit kan op de volgende manieren (in oplopende volgorde van ontzorging):

  • de daadwerkelijke communicaties worden terug geleverd op jouw systemen, waarna je deze zelf kunt (laten) afleveren via jouw serviceproviders en via jouw contracten.
  • “CCM in the Cloud” zorgt voor de aflevering van de communicaties naar jouw serviceproviders (waarbij je zelf contractpartner blijft van deze servicepartner).
  • “CCM in the Cloud” zorgt voor aflevering van de communicaties maar dan via haar eigen serviceproviders. Je hoeft zelf geen contracten af te sluiten met een serviceproviders; verantwoordelijkheid ligt bij Harmony. Volledige ontzorging met maar één Single Point of Contact voor jouw communicatieprocessen: Harmony. Als bijkomend voordeel voor jou: deze laatste optie kan leiden tot een lagere afleverprijs.

Ook is een hybride vorm van bovenstaande afleverscenario’s mogelijk. Dit kan bijv. nodig zijn voor een overgangsfase als gevolg van lopende contracten. Harmony kan ook de opslag van alle communicaties in ‘jouw’ archiefsysteem voor zijn rekening nemen. Daarmee is het dan mogelijk dat deze communicaties te allen tijde raadpleegbaar zijn voor interne afdelingen en (indien gewenst) ook door de klanten zelf via bijv. een MijnOmgeving.

 

Wil je ook meer weten hoe “CCM in the Cloud” jou kan ontzorgen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}}

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.