Alle artikelen

Hoe low-code startups kan helpen groeien

HG
Harmony Group
Business
Harmony staat bekend om zijn nuchtere aanpak van zowel zakendoen als IT. Wij helpen organisaties transformeren naar een digitale organisatie en we doen dit binnen verschillende sectoren en domeinen. Harmony biedt een geïntegreerde dienstverlening: van advies tot implementatie van kant-en-klare oplossingen en beheerde diensten.
Deel deze post

a:1:{s:6:"item-0";a:3:{s:11:"sub-heading";s:65:"Waarom zouden startups low-code applicatieontwikkeling gebruiken?";s:9:"body-text";s:2563:"

  • Snellere applicatieontwikkeling: Traditionele applicatieontwikkeling houdt meestal in dat een ervaren softwareontwikkelaar handmatig lange en vervelende regels code schrijft. Veel low-code applicatieontwikkelingsplatforms zijn echter uitgerust met kant-en-klare bouwblokken waarmee uw startup in een rap tempo op maat gemaakte bedrijfsapplicaties kan maken. Low-code technologie een versnelling omdat met citizen developers sneller een team samen te stellen is die in gezamenlijkheid kunnen gaan ontwikkelen. Hierdoor is er geen voortdurende tussenkomst nodig van ervaren softwareontwikkelaars, hoewel ondersteuning van een IT-professional nog wel wenselijk is. Daarom kan low-code technologie niet alleen helpen om eigen bedrijfsapplicaties te maken, maar ook om de productiviteit van uw bedrijf op de lange termijn te verhogen.

 

  • Snelle prototyping: Het maken van prototypes van bedrijfsapplicaties kan zeer waardevol zijn voor startups. Het maken van prototypes van applicaties kan helpen tekorten aan vaardigheden aan het licht te brengen, intuïtievere gebruikersinterfaces te creëren, projectbeheer en -coördinatie te verbeteren, effectievere besluitvorming te vergemakkelijken, en nog veel meer. Het prototypen van individuele applicaties kan echter wel zeer tijdrovend zijn. Daarom kan low-code technologie uw startup helpen snel prototypes te maken van toekomstige bedrijfsapplicaties. Dit kan de tijd tussen softwareproductie en implementatie aanzienlijk verkorten.

 

  • Kosten: Een van de belangrijkste voordelen van low-code technologie is de beperkte investerings- en onderhoudskosten die gepaard gaan met de ontwikkeling van low-code applicaties. Startups hebben meestal beperkte financiële middelen en moeten manieren vinden om de uitgaven waar mogelijk te beperken. Low-code ontwikkeling kan uw startup niet alleen helpen om meer Enterprise applicaties te maken in veel minder tijd dan ooit tevoren. Het kan u ook in staat stellen om de kosten te vermijden die gepaard gaan met het inhuren van ervaren software ontwikkelaars om handmatig software op maat te maken.

 

Wil jij ontdekken hoe low-code jouw bedrijf of start-up kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

";s:15:"afbeelding-blog";s:0:"";}}

Gerelateerde artikelen
Alle artikelen
No items found.