Digitale transformatie,
beter, sneller.

Bij Harmony Business Consultancy hebben we een simpel doel: het soort consultancy aanbieden waar we 100% achter staan - altijd met de mens centraal, voortgestuwd door onze bedrijfscultuur, en bovenal met het doel een duurzaam partnership aan te gaan met onze klanten.
  • Meer dan 25 jaar business consultancy ervaring in diverse branches
  • Gericht op digitale transformatieprojecten
  • Gekend om onze collaboratieve, no-nonsense benadering
Let’s connect!
Wij helpen deze klanten met hun digitale transformatie
Onze diensten en producten

Groei door het innovatief aanpakken van challenges met Business Next Step

Harmony helpt jullie bij het bepalen van de "next steps", waarbij de focus ligt op de groei van omzet, klantverwachtingen en kostenefficiëntie. Samen bespreken we de uitdagingen die jullie willen aanpakken en stellen we een visie op voor de toekomst. We vertalen jullie strategie naar een praktisch uitvoerbaar plan en hanteren daarbij een datagestuurde en op design thinking gebaseerde aanpak.

KEY CLIENT CHALLENGES:
AG Insurance
Dankzij de BNS-workshops zijn HR-uitdagingen succesvol geïdentificeerd en aangepakt, met concrete inzichten en praktische strategieën om de kandidatenervaring te verbeteren en de werkstromen van recruiters te stroomlijnen.
Bpost
Bij België's belangrijkste post- en logistieke dienstverlener hebben we de aanpak voor alle verkoopkanalen versterkt door richtlijnen en een product/kanaalmatrix te introduceren. Zo hebben we samenwerking gestimuleerd en de klantenervaring geoptimaliseerd.
GZA Ziekenhuizen
Met workshops en interviews hebben we waardevolle inzichten en praktische stappen geboden om projectuitdagingen aan te pakken, waardoor de organisatie haar projectefficiëntie kon verbeteren en innovatie kon stimuleren, zelfs in een snel veranderende gezondheidszorgindustrie.

Cross-industry digitale transformatie projecten

Harmony loodst jullie door de complexiteit van digitale transformatie en biedt volledige ondersteuning bij elke stap. We doen aan projectmanagement, helpen met strategie en excelleren in het verbeteren van de klantervaring. Onze kracht ligt in het beheersen van data, technologie en transformatie.

KEY CLIENT CHALLENGES:
ARAG
ARAG wilde een geoptimaliseerde oplossing voor alle verzekeringsprocessen op Salesforce. Harmony hielp met de opzet van het project, het bepalen van de roadmap en middelen, en het bewaken van het budget. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijk, toekomstbestendig platform.
AG Insurance
Voor AG was de uitdaging om eenvoudige klantbeleving te bieden voor complexe producten. Harmony gebruikte design thinking om van concept naar roadmap te gaan. We ondersteunden bij programmamanagement, met focus op verandermanagement en marketing.

Business Analyse en 
Business Architectuur

Wij bieden diepgaande analyses, definiëren vereisten en voeren marktonderzoek uit - van klantgerichte tot interne processen. Onze diensten omvatten het identificeren van zakelijke en organisatorische behoeften, het verbeteren van processen en het ontwerpen van bedrijfsarchitectuur.

Met een optimale toewijding aan klantgerichtheid en operationele excellentie, zorgen we voor uitgebreide oplossingen die zijn afgestemd op jullie unieke behoeften.

KEY CLIENT CHALLENGES:
AG Insurance
AG had hulp nodig bij het creëren van een end-2-end verzekeringsserviceplatform. We moesten de hele waardeketen opnieuw bekijken, van simulatie tot contractbeheer en claims. Uiteindelijk zijn we erin geslaagd een gebruiksvriendelijk, vereenvoudigd en toekomstbestendig platform te lanceren voor zakelijke gebruikers waarmee ze hun verkoop kunnen verbeteren en hun operationele werklast kunnen optimaliseren.
Acerta
Om succesvol een nieuw "loonmotor" te lanceren, ondersteunen we Acerta bij het definiëren en implementeren van nieuwe analysemethodes. Ons team is verantwoordelijk voor de uitrol en opvolging van deze nieuwe manier van werken, daarnaast hebben we ook een aantal analisten actief die de lead nemen in een aantal van de analysestreams.
INDUSTRIEEN

Expertise in diverse sectoren

Door ons arsenaal aan ervaren consultants beschikken we over een brede marktkennis en expertise in diverse sectoren.Onze professionals kennen de specifieke challenges van jullie sector en zorgen voor oplossingen op maat van jullie uitdagingen.
Zit je met een vraag? Wij luisteren
Banking
Insurance
Energy & Telco
Healthcare & Pharma
Automotive
Retail
Marine Industry
Een team op topniveau

Binnen Harmony zorgen we voor de perfecte omstandigheden om iedereen op topniveau te laten presteren. We zetten in op persoonlijke en professionele groei en zorgen voor kennisoverdracht op maat, met focus op digitaal, customer service en innovatie.

Een partnership met vertrouwen

Klanten ervaren ons als flexibel, no-nonsense en oplossingsgericht. Onze gezamenlijke aanpak houdt in dat we actief met klanten samenwerken aan hun projecten, kwaliteit voorop stellen en toegevoegde waarde leveren. We bieden een onpartijdig en innovatief perspectief, waarbij we altijd rekening houden met de langetermijneffecten van onze oplossingen.

Samen springen we verder

Transparantie, betrokkenheid, creativiteit en ondernemerschap: de vier pijlers waarop Harmony is gebouwd. Deze waarden brengen we over op onze klanten. Bij de transformatie van uw organisatie kunt u op ons vertrouwen. Samen springen we verder.

ONZE MENSEN

Een sterke dienstverlening door een sterke teamcultuur

Bij Harmony Business Consultancy geloven we sterk in onze unieke positie op de markt, die voortkomt uit onze kernwaarden. Elke medewerker speelt een essentiële rol bij het uitdragen van onze teamcultuur.

“De complete omnichannel kennis die Harmony biedt, is een enorme toegevoegde waarde.”
Helena Campens
Digital Strategy & Transformation Manager
Op zoek naar een duurzaam partnership?
Of je nu een potentiële nieuwe klant bent met een project voor Harmony, of een consultant op zoek naar een nieuwe uitdaging - wij gaan altijd voor een lange en duurzame relatie.

Onze inzichten en verhalen

Data beter begrijpen: de kracht van semantiek
Business Consultancy
In de huidige datagestuurde wereld is het verzamelen van data slechts het begin. Data semantiek, het structureren, documenteren en interpreteren van data, is cruciaal om de volledige waarde van data te ontsluiten.
Lees meer
Na 6 maanden Harmony blikt Young Graduate Lisa terug
Business Consultancy
In februari ’23 startte Lisa als Junior Management Consultant. Samen met Bart stapte ze in het eerste Young Graduate Programma van Harmony Business Consultancy. Vandaag kijken we samen terug op de afgelopen 6 maanden en hoe zij dit beleefd heeft.
Lees meer
Harmony School zorgt voor "top athletes"
Business Consultancy
Bij Harmony geloven wij sterk in kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Daarom werd enkele jaren geleden Harmony School opgericht. Dit initiatief kwam voort uit het Business Consultancy team en is inmiddels uitgegroeid tot een aanbod van meer dan 20 interne en 50 externe trainingen die collega’s kunnen volgen. Achterliggend is een schat aan documentatie te vinden over relevante onderwerpen met betrekking tot digitale transformatie, variërend van agile tot design thinking, change management tot business analyse. Collega’s die expertise hebben opgebouwd in een bepaald vakgebied, verzorgen opleidingen tijdens digitale lunchsessies voor geïnteresseerde collega’s. Zo werden er afgelopen jaar maar liefst 17 interne trainingen georganiseerd. Het Harmony School team, bestaande uit Business Consultancy collega’s, zorgt voor de coördinatie en ontwikkeling van het opleidingsaanbod.
Lees meer